Μετάβαση στο περιεχόμενο

Manosdog

Members
  • Περιεχόμενα

    36
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από Manosdog

  1. 4 λεπτά πριν, fotis1234 said:

    Σου στειλα φιλε και πρωσοπικο μηνυμα..θα καλεσουν τους μισους τωρα και τους αλλους μισους τη Τριτη ετσι μου ειπαν..εσενα δεν σε  καλεσαν ακομη?

    Οχι φιλε ακομη τιποτα..Ευχαριστώ για την πληροφορηση 

  2. 9 λεπτά πριν, fotis1234 said:

    Μanosdog Μολις με πηραν τηλεφωνο για ιατρικες εξετασεις ηδη εχουν ξεκινησει τα τηλεφωνα για ορισμενους που ειρωνονευονταν εδω μεσα που σκοπο ειχαμε μονο να καλυψουμε απαντησεις λογω του αγχους που υπηρχε απο τους υποψηφιους..Οπως και να χει ευχομαι καλη επιτυχια σ ολους

    Φιλε  fotis1234 συγχαρητηρια για την επιτυχία σου!!

  3. 4 ώρες πριν, jastras3 said:

    απορώ πάντως γιατί κάποιοι ήταν σίγουροι και ήξεραν και από μεσα πληροφορίες.... 

    ας αφήσουμε την πλάκα... εφόσον υπάρχει διαδικασία σε εξέλιξη για να την πώληση του 51% των ΕΛΠΕ δεν θα γίνει καμία κίνηση.... αν υπαρξει κίολας καινούριος ιδιοκτήτης θα προχωρήσει σε reorganization σιγουρα.... 

    συμφωνώ πάντως είναι ωραίο να ελπίζεις....

    Ξεκίνησαν μόλις 

  4. 4 ώρες πριν, pan1290 said:

    Εμένα πρώτη φορά μου είπαν ότι δεν θα αργήσουν. Συνήθως έμεναν στο "δεν ξέρουμε" :/

    Πάντως, επιβεβαίωσα και από αλλού για το ΔΣ σήμερα, ενώ από άλλο άτομο που έχει κάνει αίτηση μαζί μας και παίζει να έχει άνθρωπο μέσα άκουσα ότι θα μάθουμε μέσα στον Μάρτιο. Βέβαια είναι πολύ πιθανό να μην ισχύει, αλλά στη φάση που είμαστε ό,τι ακούω το γράφω, με κίνδυνο να βγει άκυρο

    Εγώ  παίρνω τηλέφωνο σχεδόν κάθε μέρα από αρχές Δεκεμβρίου..και κάθε φορά τα ίδια και  τα ίδια..τι να πω? Μακάρι να ήρθε η ώρα..Σήμερα απ ότι μαθαίνω απο εσάς εδώ μέσα έγινε επιτέλους το ΔΣ όποτε από αύριο κιόλας όλα είναι πιθανά. 

  5. On 27/2/2019 at 11:56 ΠΜ, pan1290 said:

    Καλημέρα σε όλους!! Πήρα τηλέφωνο στα κεντρικά πριν από λίγο να δω τι θα μου πουν, και μου είπαν ότι δεν έχουν κάτι αλλά δεν θα αργήσουν πολύ. Άρα, και από εκεί βγαίνει ότι θα μάθουμε άμεσα, ίσως στις επόμενες 10-15 μέρες. 

    Εμένα μου το λένε αυτό στο τηλέφωνο 3 μήνες τώρα...ελπίζω να βοήθησα. 

  6. 23 ώρες πριν, Pavlos33 said:

    fotis1234 & Manosdog

    Παρακαλώ τηρείστε τους κανόνες συμμετοχής αποφεύγοντας άσκοπες παραθέσεις ολόκληρων μηνυμάτων, συνεχόμενες δημοσιεύσεις-παραθέσεις και βάζετε τονισμό στα κείμενα των δημοσιεύσεών σας. Οι κανόνες συμμετοχής βρίσκονται εδώ 

     

    Σ ευχαριστούμε και συγγνώμη. 

  7. Οκ ναι, εννοουνται σιγουρα απλα και γω ψαχομαι και ανυπομονω να δω τι θα γινει τελικα. Με εχει κανει η κατασταση ετσι..το καλο ειναι οτι καταλαβαινομαστε..Οταν εχεις κατι,εδω ειμαστε. 

  8. Λεω εγω τωρα...και παντα καλοπροαιρετα. Μηπως και ολες οι αλλες πληροφοριες που εχεις για τους λογους που ανέφερες δεν ισχυουν?γιατι μου φαινεται δυσκολο ενας απλος υπαλληλος να μπορει να εχει τοσες σοβαρες πληροφοριες με λεπτομερειες. Ξανα λεω οτι, οτι γραφω το γραφω καλοπροαιρετα..καταλαβαινεις..

  9. 27 λεπτά πριν, fotis1234 said:

    Εγω θα προσπαθησω να μαθω μετα το ΔΣ που ειναι 28 Φεβρουαριου ποτε θα ξεκινησουν να περνουν τηλεφωνα και θα σενημερωσω παλι δεν χανομαι απ την σελιδα μπορει να μπεις και να μαστε συναδελφοι..που αν εισαι και συ ψηλα στη καταταξη οπως λες λογικα θα σαι και συ μεσα..

    Ναι ειμαι ψηλα (πρωτη 15) ευκολα. Το θεμα ειναι οτι αν υπαρχουν τρυπες οπως λες θεσσαλονικη τοτε λογικα θα σε παρουν εκει οποτε μπορει να μην γνωριστουμε ποτε. Απο την αλλη το καλο ειναι οτι δεν θα χρειαστεις σπιτι Αθηνα (ελευσινα) ουτε μετακινησεις ουτε περιττα εξοδα και ταλαιπωρια. Περιμενω νεα σου γιατι εγω απο μονος μου δεν βλεπω να εχω.

  10. 20 ώρες πριν, fotis1234 said:

    Λοιπον παιδια για να σας βοηθησω γιατι καταλαβαινω την αγωνια σας και γι αυτους που δεν εχουν καποια γνωριμια μεσα στα ελπε..Να ξεκαθαρισω εγω βγηκα 3 στη καταταξη..Λοιπον η αρχικη αποφαση ηταν 25 ατομα εγινε ΔΣ για να εγκριθει και τελικα λογω καποιων που δεν ειχαν καλη καταταξη και ειχαν χοντρες ακρες προσθεσανε αλλα 17 ατομα..Επισης ανοιξαν καποιες τρυπες για συντηρητες στη Θεσσαλονικη οποτε υπαρχει περιπτωση να παρουν και θεσσαλονικη καποια ατομα..Τελος επειδη καταληξανε στα 42 ατομα θα γινει ΔΣ την επομενη βδομαδα 28 Φεβρουαριου οπου η λιστα πλεον ειναι οριστικη γι αυτο εμαθα για μενα οποτε απο αρχες Μαρτιου ξεκινανε τα τηλεφωνα..Πραγματικα ευχομαι να μπουνε οσο περισσοτεροι γιατι ολοι εχουμε αναγκη απο δουλεια ποσο μαλλον για τη συγκεκριμενη θεση αλλα βοηθαει παρα πολυ οσοι γραψανε καλα στις εξετασεις και εχουν υψηλη καταταξη..

    Ωραια ειναι ολα αυτα που γραφεις αλλα πραγαματικα δεν ξερω αν πρεπει να χαρω η οχι γιατι απ οτι καταλαβα παιζονται πολλα παιχνιδια στο παρασκηνιο. Αν οντως ισχυει αυτο με την θεσσαλονικη λογικα για σενα ειναι διπλο καλο και διπλη επιτυχια!!!Παντως οτι γραφεις εδω μας βοηθαει πολυ.

  11. On 21/2/2019 at 9:23 ΠΜ, fotis1234 said:

    Καλημερα στην ομαδα..Manosdog δεν ξεχναω φιλε μου και ας μην γνωριζομαστε καταλαβαινω απολυτα το αγχος και γω γνωστο που ειχα συμφοιτητη μου που περασε μεσα πριν χρονια ουτε πολιτικο ουτε διοικητικο πρωσοπο..Αλλα η λιστα εχει βγει οριστικα και δεν αλλαζει δυστυχως μακαρι να μπορουσα να βοηθησω αλλα χρειαζεται καποιον γνωστο απο μεσα οχι κατι ιδιαιτερο οπως σου ειπα εστω εργαζομενο φιλο..Μην αγχωνεσαι ομως μολις ξεκινησουν τα τηλεφωνα η μαθω κατι νεοτερο θα ειμαι συντονισμενος με τη σελιδα.. Το μονο που ισως μπορουσα να σε διευκολυνω απ οτι εμαθα ειναι οτι αυτοι που ηταν ψηλα στη καταταξη ειναι σχεδον σιγουρα μεσα..τωρα καταλαβαινω μπορει να μη θες να πεις δημοσια το νουμερο αλλα αν εισαι στους πρωτους 30 και εχεις ομορρο δημο μαλλον εισαι μεσα..

    Καλημερα fotis1234. Κοιτα, και πολυ καλη θεση εχω στην καταταξη των γραπτων και πολυ καλη βαθμολογια εχω στην συνεντευξη κατα την ομολογια των ανθρωπων που ηταν εκει,μαλιστα μου κανανε αρκετες και δυσκολες ερωτησεις. Μπορει να τους εκανε εντυπωση η αρκετα μεγαλη εμπειρια που εχω σε παρομοια δουλεια. Και γενικα μου ειχαν πει πραγματικα πολυ καλα λογια. Τωρα τι να σου πω??μεχρι να παρουν τα  τηλεφωνα στο δικο μου το μυαλο δεν αλλαζει τιποτα και τιποτα για τον εαυτο μου μιλαω παντα δεν ειναι σιγουρο.οποτε αναγκαστικα περιμενω.ειναι η δικη μου οπτικη και μιλαω παντα για μενα, μην παρεξηγηθω. 

     

    On 21/2/2019 at 1:54 ΜΜ, pan1290 said:

    Καλημέρα στην ομάδα.

    Συγχαρητήρια φίλε fotis1234, καλή αρχή να έχεις!! Νομίζω πως οι 4 ηλεκτρολόγοι, 8 μηχανολόγοι κτλ είναι μέσα στη λίστα των 42 ατόμων. Θυμάμαι στις γραπτές εξετάσεις μας είχαν πει για 40 προσλήψεις. Να είναι 40+40, σύνολο 80, μου φαίνεται δύσκολο. Έχει κανείς καμιά ιδέα αν αυτά τα νούμερα ισχύουν, ή έχουν αυξηθεί??

    Οτι εργαψα εγω ειναι απο πληροφοριες μεσα απο το σωματειο  μεσο κους κους ελπε. Αλλα οπως εγραψα ηταν εκτιμησεις αρχικες τον νοεμβριο. Μεχρι εκει ομως δεν ξερω εγω κατι παραπανω. Τωρα για τα 40 ατομα που λες εγω δεν ακουσα κατι.και ειναι λιγο δυσκολο διοτι η αρχικη εκτιμηση μονο για τους τεχνιτες συντηρηση μηχανοτεχνιτες ηταν 25 ατομα. Μου φαινεται δυσκολο για αλλες 5-6 προκηρυξεις να παρουν μονο 15 με 17 ατομα. 

     

    On 21/2/2019 at 1:47 ΜΜ, salas3 said:

    Συγχαρητήρια fotis1234 και καλή αρχή. 

    Οι υπόλοιποι υπομονή. 

    Αυτά τα νούμερα απο πού προκύπτουν? Δηλαδη αυτοί είναι σε άλλη λίστα?

    Προκυπτουν απο το σωματειο μεσο κους κους ελπε τον νοεμβριο ομως απο τοτε μεχρι τωρα εγω δεν εχω καποια ενημερωση.μπορει απο τοτε να εχουν αλλαξει. Και Για την δευτερη ερωτηση σου ,Η καθε ειδικοτητα εχει την δικη της λιστα. 

  12. On 20/2/2019 at 1:10 ΜΜ, Final said:

    Οι θέσεις αφορούν όλες τις ειδικότητες (ηλεκτρολόγους, μηχανολόγους και χημικούς)

    Παιδια μην μπερδευομαστε. Μιλαμε μονο για τους τεχνιτες συντηρησης μηχανοτεχνιτες. Η αρχικη εκτιμηση για τους Χημικους ηταν 1 με 2 ατομα.Ηλεκρτ.μηχανικοι 4 .Μηχανολογοι μηχανικοι 8.και Χημικοι μηχανικοι 14.αυτες ηταν οι αρχικες εκτημησεις. Μπορει ομως να εχουν αλλαξει και αυτα απο τον νοεμβριο που ειχαν βγει. 

     

    On 20/2/2019 at 7:05 ΜΜ, fotis1234 said:

    Καλησπερα σ ολη τν ομαδα..Λοιπον σημερα βγηκε η λιστα για 42 ατομα και ειμαι τελικα μεσα στους επιτυχοντες ηδη ξεκινησα να ψαχνω σπιτι στην Ελευσινα..Manosdog να ξερεις δεν θα σου πουν απο τη διοκηση αν θες να μαθεις αν εισαι μεσα μονο αν εχεις καποιο γνωστο που δουλευει μεσα μπορει να σου πει αλλα η λιστα εχει βγει αυτο στο λεω με βεβαιοτητα..τωρα τα τηλεφωνα θα ξεκινησουν απο αρχες Μαρτιου γιατι 28 Φεβρουαριου εχουν οριστικο ΔΣ..Ευχομαι καθε επιτυχια σ οσους εχουν συμετασχει στο διαγωνισμο

    Σε ευχαριστω φιλε fotis1234 για την πληροφορηση αλλα δυστυχως δεν εχω κανεναν ουτε απο μεσα αλλα ουτε και απ εξω..οποτε αναμενω μεχρι τον Μαρτιο και βλεπουμε. 

  13. 3 ώρες πριν, fotis1234 said:

    Καλησπερα σ ολη τν ομαδα..Λοιπον σημερα βγηκε η λιστα για 42 ατομα και ειμαι τελικα μεσα στους επιτυχοντες ηδη ξεκινησα να ψαχνω σπιτι στην Ελευσινα..Manosdog να ξερεις δεν θα σου πουν απο τη διοκηση αν θες να μαθεις αν εισαι μεσα μονο αν εχεις καποιο γνωστο που δουλευει μεσα μπορει να σου πει αλλα η λιστα εχει βγει αυτο στο λεω με βεβαιοτητα..τωρα τα τηλεφωνα θα ξεκινησουν απο αρχες Μαρτιου γιατι 28 Φεβρουαριου εχουν οριστικο ΔΣ..Ευχομαι καθε επιτυχια σ οσους εχουν συμετασχει στο διαγωνισμο

    Συγχαρητηρια fotis1234!!!αν εχεις κανενα νεο και για μας ενημερωσε μας μεσα εδω..μην μας ξεχασεις τωρα που το κατοχυρωσες(χιουμορ)

  14. Φιλε Kostantinos G .Μην μπερδευεσαι. Με τον fotis1234 μιλαμε για τους τεχνιτες συντηρηση  μηχανοτεχνιτες..Οι δικες μου πληροφοριες ειναι οτι Η αρχικη εκτιμηση για τους ηλεκτρολογους ηταν 9 ατομα και για τους οργανων ηταν 11ατομα. Απο τον νοεμβριο ομως μεχρι τωρα μπορει να εχουν αλλαξει και αυτα. Δεν ξερω τιποτα περισσοτερο για αυτες τις προκηρυξεις γιατι εγω ειμαι στους μηνανοτεχνιτες. Παντως μην μπερδευεις τις προκηρυξεις μεταξυ τους 

  15. Ναι ενταξει εχεις δικιο κι εσυ ετσι οπως τα λες και καλο ειναι να υπαρχει πλαν μπι για καθε ενδεχομενο.. αλλα το βρησκω πολυ δυσκολο ενας τετοιος ομιλος με τοσα εκατομμυρια κερδος καθε χρονο να κανει προσληψης μονο με βυσμα. Σιγουρα θα υπαρχουν και αυτου του ειδους οι περιπτωσεις αλλα λογικα (συμφωνα με το δικο μου μυαλο) θα υπαρχουν και με αλλα κριτήρια.

     

    On 19/2/2019 at 11:07 ΠΜ, fotis1234 said:

    Δεν περιμενω να καλεσουν κανεναν..ηδη ψαχνω κατι προχειρο σε περιπτωση που μας καλεσουν μη κρεμασω καποιον..Αλλα αυτο που ηθελα να σου εξηγησω ειναι οτι τουλαχιστον για μενα πρωσοπικα επειδη ειμαι ηδη στους πρωτους 3 στη καταταξη και απ οτι εμαθα θα παρουν 42 ατομα και μαθαινω απο πρωτο χερι πως παει η διαδικασια μεχρι εναν βαθμο..αυτο που κουραζει ειναι γιατι η Διοικηση δεν ξεκινα τη διαδικασια εφοσον εχουν βγαλει τη προκηρυξη να τρεχει και το καθυστερουν απο Παρασκευη σε Παρασκευη και αν εισαι ηδη μεσα στα δυιληστηρια θα ξερεις οτι υπαρχουν ελλειψες απο συντηρητες και γινονται υπερωριες..Φιλικα παντα σου εκφραζω τη αποψη μου!

    Foti Καλημερα..Μηπως εχεις κανενα νεο ακομα περα απ αυτα που γραφεις  μπας και μαθουμε και εμεις τιποτα? Γιατι απ οτι καταλαβαινω τα περισσοτεερα απο εσενα τα  μαθαινουμε. Αυτο παλι για τα 42 ατομα πως βγηκε? Σορρι που σε ρωταω αλλα καταλαβαινεις...

  16. Foti .Αστα να πανε και γω σε μια παρομοια φαση ειμαι με εσενα..εχω παγωσει πολυ καλες δουλειες και με παρα πολυ καλα λεφτα ομως σε πολυ δυσκολοτερες συνθηκες και γι αυτο καθομαι και τους περιμενω.τεσπα καθε μερα τηλεφωνο και οτι γινει. 

  17. Καλησπερα! Και γω foti1234 ειχα την ιδια αποψη μεχρι προτινος  με εσενα αλλα στην πορεια αλλαξα.Με το να καθομαστε και απλα να περιμενουμε ποτε θα ξυνπησει η διοικηση. Εγω λεω να  τους κανουμε καθε μερα τηλεφωνο και με τον τροπο μας να τους πιεζουμε να μας πουν ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα.Το ξερω δεν ειναι δραστικη λυση,αλλα ειναι τουλαχιστον κατι. Η κοροιδια παει συννεφο και απο παρασκευη σε παρασκευη. Αν βαλουμε μαζικα το χερακι μας,κατι μπορει να γινει. Δεν ειμαι επαναστατης ουτε το παιζω. Ειναι απλα ντροπη να μας εχουν 14 μηνες εως τωρα  σε αναμονη και να μην ξερουμε που θα παει αυτη η κατασταση χωρις μια επισημη ανακοινωση να ξερουμε κι εμεις που βαδιζουμε. 

  18. Οι δικες μου πληροφοριες απο ανθρωπους μεσο κους κους ελπε λενε οτι η λιστα με τους επιτυχοντες εχει βγει αλλα μεταβαλλεται συνεχως και απο την στιγμη που δεν εχουν επικοινωνησει ακομα με κανεναν τιποτα δεν εχει κατοχυρωθει. 

  19. Pano1290 καλησπερα. Αυτο που εχω να πω  εγω ειναι οτι οταν ακομα περιμεναμε  να βγουν τα αποτελεσματα των γραπτων εξετασεων, τους ειχα παρει τηλεφωνο και η απαντηση ηταν δεν ξερουμε τιποτα και μεσα σε μια ωρα απο εκεινη την στιγμη ανακοινωθηκαν στο site τα αποτελεσματα.  Απ οτι καταλαβαινεις μην περιμενεις να παρεις εγκυρη πληροφορια απο τα τηλεφωνα στα ελπε. Τωρα το γιατι αργουν τοσο πολυ και αν ξερω ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα δυστυχως δεν ξερω τιποτα και μαλλον δεν ξερουν ουτε οι ιδιοι γιατι ηδη εχουν διαψευδει 2 φορες μεσω ανακοινωσεων  τους στο κους κους ελπε. Οσο για το αν περιμενουν εκλογες η την ιδιωτικοποιηση,  τι να πω...ολα παιζουν. 

  20. 27 λεπτά πριν, fotis1234 said:

    To βυσμα χρειαζεται σιγουρα αλλα ξερω και ατομα απο παλιοτερο διαγωνισμο που ειχαν καλη σειρα στη καταταξη και περασαν χωρις βυσμα..τιποτα δεν αποκλειται..Το κακο στη παρουσα φαση παντως ειναι οτι εχουν αργησει παρα πολυ να μας καλεσουν και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι..ακομη και τους δικους τους να καλεσουν μονο εγω θα το μαθαινα γιατι εχβ ηδη φιλους και γνωστους που δουλευουν ηδη στα ελπε..ποιος ξερει τι γινεται

    Καλα ναι εκει ελπιζω και γω..απλα απογοητευομαι γιατι αργουν πολυ και φανταζομαι τα μαγειρεματα.τι να πω η ελπιδα εχει μεινει.εγω δεν εχω και κανενα απο μεσα να μαθω κανενα νεο..

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.