Μετάβαση στο περιεχόμενο

maria_tsiou

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Λογιστής

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

maria_tsiou's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εννοείται! Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια!
  2. Έτσι είναι. Είναι "τρίτος" ουσιαστικά. Απλά η δίοδος που του έχει δοθεί περνάει από τα όρια τεσσάρων ιδιοκτησιών. Η δίοδος "πιάνει" 1,5 μ. από το αριστερό οικόπεδο και 1,5 μ. από το δεξί οικόπεδο που βρίσκονται μπροστά του και το ίδιο από τα επόμενα δύο οικόπεδα. Ελπίζω να έγινα κατανοητή.. Απ' ότι κατάλαβα πάντως σε μία δήλωση θα δηλώσω τέσσερα ξεχωριστά δικαιώματα.
  3. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μάλλον δεν διατύπωσα σωστά το ερώτημά μου. Το δικαίωμα δουλείας διόδου εννοούσα. Γνωρίζω πως οι λωρίδες αυτές ανήκουν στο γεωτεμάχιο του κάθε γείτονα και απλώς του δίνεται η δυνατότητα διέλευσης. Άρα κάνω τόσες δηλώσεις όσες και τα γεωτεμάχια από τα οποία του έχει δοθεί η δυνατότητα αυτή..
  4. Καλησπέρα σε όλους, Ιδιοκτήτης τυφλού οικοπέδου έχει αποκτήσει με δικαστική απόφαση το δικαίωμα της διόδου από τέσσερις γειτονικές ιδιοκτησίες έτσι ώστε να αποκτήσει πρόσβαση στην κοινοτική οδό. Η δίοδος έχει μήκος 103 μ. και πλάτος 3 μ. και επιβαρύνει τις 2 γειτονικές ιδιοκτησίες κατά 39 μ. μήκος και 1,5 μ. πλάτος την κάθε μία και τις άλλες 2 ιδιοκτησίες κατά 64 μ. μήκος και 1,5 μ. πλάτος την κάθε μία. Θα πρέπει να υποβάλλει 1 δήλωση με 4 διαφορετικά δικαιώματα (ένα για το κάθε ακίνητο) ή 1 δήλωση με 1 δικαίωμα; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Δυστυχώς δέχτηκα να βοηθήσω στη συμπλήρωση της δήλωσης κάποιων κοντινών προσώπων..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.