Μετάβαση στο περιεχόμενο

MarionA

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by MarionA

  1. Καλησπέρα, η απάντηση έχει να κάνει με τον χρόνο που έχεις διαθέσιμο, την διάθεση να ψάχνεις, το πόσο κέφι έχεις να ασχοληθείς και πόσο εμπιστεύεσαι την κρίση, το γούστο και το ένστικτό σου. Επίσης από το κατά πόσο ξέρεις τι θέλεις. Αν ξέρεις τι θέλεις, τότε θα είσαι σε θέση να διαλέξεις μια καλή εταιρία διότι οι προσφορές που θα σου κάνουν θα είναι για συγκεκριμένα πράγματα και θα μπορείς να τις συγκρίνεις. Θα γινει η δουλειά σου γρήγορα και υπέυθυνα. Δεν θα μάθεις πολλά αλλά δεν θα κουραστείς και πολύ. Αν δεν ξέρεις τι θέλεις, αφιέρωσε χρόνο να το ξεκαθαρίσεις. Θα χρειαστείς περισσότερη καθοδήγηση οπότε θα πρέπει να βρεις κάποιον να πρέπει να εμπιστεύεσαι την κρίση του και να είσαι και διατεθειμένη να τον αποζημιώσεις ανάλογα. Αν πάλι επιθυμείς να εμπλακείς για να απολαύσεις την διαδικασία, να μάθεις, να γίνεις καλύτερη για την επόμενη φορά και γενικότερα σου φαίνεται ενδιαφέρον τότε ανέλαβε μόνη σου την εργολαβία. Θα σου πάρει πολύ περισσότερο χρόνο και κατά πάσα πιθανότητα περισσότερα χρήματα, όμως δεν είναι αδύνατο και έχει ενδιαφέρον. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία
  2. Καλησπέρα, σε ανακαίνιση διαμερίσματος, αλλάζω τη θέση του μπάνιου και στη νέα θέση ο τοίχος που θα τοποθετηθεί λεκάνη και καζανάκι είναι τοίχος σαλονιού.Ο τοίχος δεν υπάρχει, θα κατασκευαστεί. Είναι ιδανική θέση τόσο λειτουργικά όσο και για την πρόσβαση στη σωλήνα αποχέτευσης αλλά φοβάμαι ότι μπορεί να ακούγεται μέσα στο σαλόνι. Τι καζανάκι προτείνετε (λεκάνης, κρεμαστό) και τι υλικά τοιχοποιίας για να εξασφαλίσω ότι το καζανάκι δεν θα ακούγεται έξω από το μπάνιο; Σκέφτομαι (μετά από συζητήσεις με μάστορες) τούβλο, μόνωση από την εξωτερική πλευρά του τοίχου (φελιζόλ και χοντρό σοβά) και για καζανάκι, κρεμαστό. Επσημαίνουν ότι δεν χρειάζεται διπλή τοιχοποίια, ούτε μέχρι το ύψος του τοίχου που θα τοποθετηθεί το καζανάκι. Να σημειώσω ότι δεν έχω χώρο για πολύ φαρδιά τοιχοποιία ιδιάιτερα στον κάθετο της λεκάνης τοίχο (από την άλλη δε πλευρά είναι ο φωταγωγός και το ντουζ). Καμία γνώμη; Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.