Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μάριος Μερκουρόπουλος

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΙΣΟΓΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΓΕΙΟ 25 ΤΕΤΡΑΓ.ΜΕΤΡΑ ,ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΙΣ?ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
  2. ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΝΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ(καταστημα) ΚΑΙ Η ΔΕΗ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΣΚΑΒΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ,ΔΙΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.ΣΤΟΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΙΟ ΠΡΙΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ Η ΠΑΡΟΧΗ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΧΡΩΣΤΕΙ.ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΕΧΩ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ,ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗ?? ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ Α.Φ.Μ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗ Η ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ??
  3. Η χρήση κεφαλαίων απαγορεύεται. Επίλεξε "επεξεργασία" (κάτω μέρος μηνύματος) και διόρθωσέ το. Διάβασε τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.