Μετάβαση στο περιεχόμενο

pavlospa

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. (Έγινε μεταφορά στην ενότητα για ιδιώτες. Didonis) Καλησπέρα Στο ΦΕΚ https://www.eett.gr/wp-content/uploads/2022/01/ΦΕΚ-Β-4994_2018.pdf?fbclid=IwAR3KAbWefWM2uTSFkN2H7XwrIqTCgniVPscpbLvz94B-gdGvBDSpXmE8fFY σελίδα 6 του pdf υπάρχουν συντεταγμένες σε ΕΓΣΑ 87, τουλάχιστον έτσι γράφει. Δεν είμαι τοπογράφος αλλά οι συντεταγμένες αυτές δεν είναι μου φαίνονται να είναι ΕΓΣΑ 87 τουλάχιστον από αυτές που έχω δει. Έχω μπει σε πολλούς μετατροπείς αλλά προφανώς δεν βάζω σωστά τις συντεταγμένες που δίνονται στο ΦΕΚ και έτσι δεν παίρνω σωστές συντεταγμένες WGS. Μήπως κάποιος μπορεί να μου δώσει ένα παράδειγμα πως να περάσω μία από αυτές τις συντεταγμένες σε μετατροπέα για να τις κάνω WGS;
  2. Καλησπέρα Πιστεύω ότι βρήκα το καταληλότερο forum για την ερώτησή μου (δεν έχω απολύτως καμία σχέση με την τοπογραφία). Τι ακρίβεια έχει το Google earth στα (φ,λ) αλλά κυρίως στο υψόμετρο που δίνει για αυτά τα σημεία. Το έλεγξα σε σχέση με την θέση ραδιοβοθημάτων (χρησιμοποιούνται στην αεροναυτιλία) για φ και λ αλλά και το υψόμετρο κατωφλίου διαδρόμων προσγείωσης και απλώς εντυπωσιάστηκα. Αλλά γιατί η πρώτη εντύπωση κάποιες φορές είναι απατηλή θα ήθελα να ακούσω την γνώμη των ειδικών, κυρίως για το υψόμετρο σε βουνά όπου οι ισοϋψής αλλάζουν με μεγάλο βαθμό.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.