Μετάβαση στο περιεχόμενο

kingjulian

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by kingjulian

  1. Σε ευχαριστω για την απαντηση σου. οποιοσΣυναινεση υπαρχει, το θεμα ειναι αν ο σωληνας μπορει να ειναι οποιοσδηποτε ανοξειδωτος σωληνας η ειναι ειδικος που δινεται απο την εκαστοτε εταιρεια που εχει την λεβητα, γιατι κατι τετοιο μου ειπαν και αν μιλαμε για τον μαμα σωληνα οπως ειναι και η καπνοδοχος τοτε ειναι εκτος προυπολογισμου μιας και 1 μετρο κανει περιπου 70 ευρω. Γνωριζεις τι ισχυει γιαυτο?
  2. Καλησπερα σας, εκανα αιτηση για Φ.Α στο διαμερισμα μου στο ισογειο μιας 4οροφης πολυκατοικιας, εγκριθηκε η αιτηση και η μελετη , εγινε η εσωτερικη / εξωτερικη εγκατασταση , μπηκε ο μετρητης . Οταν ομως ηρθε ο ελεγχος μας ενημερωσε οτι η καμιναδα η οποια εβλεπε σε ακαλυπτο προς την διπλα πολυκατοικια δεν ηταν τοποθετημενη σε υψος 2 μετρων απο την γη. Το παραδοξο εδω ειναι οτι το διαμερισμα δεν ειναι στην ευθεια του δρομου, ειναι πιο χαμηλα εχει αυλη μπροστα κ το υψος απο το πατωμα μεχρι τον λεβητα ειναι 2 μετρα κ 25 εκατοστα αλλα εκει που βλεπει η καμιναδα ειναι μολις 60 εκ, οποτε και μας εκοψαν. Το θεμα ειναι μπορει η καπνοδοχος να σηκωθει μεχρι το δωμα της ταρατσας το οποιο ειναι περιπου 12 μετρα και με τι ειδους σωληνα? η μπορει να υπαρχει και αλλος τροπος? Ο λεβητας που εχω ειναι ενας Φερολι 24 kw . Ευχαριστω και συγνωμη για το μακροσκελες ερωτημα μου.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.