Μετάβαση στο περιεχόμενο

Alexia Koparanidou

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Καλησπέρα

    Μετά απο ένα μήνα που μου είχε αποσταλει το μηνυμα απο το Ετεαν ότι εστάλη η εντολή στο πιστωτικό ύδρυμα πιστωθηκαν τα χρηματα τησ τελικησ εκταμιευσης. Η Τράπεζα ήταν η Αλφα . το πρόγραμμα ήταν με τραπεζικό δανεισμό. Ευχαριστώ πολύ για οποιαδήποτε πληροφορία ενημέρωση έλαβα. Καλή συνέχεια στους εναπομέιναντες.

  2. Ευχαριστώ πολύ για τισ απαντήσεις! Εστειλα μαιλ αλλα δεν εχει απαντηθει τι να κάνω? Διαβαζω σε κάποιεσ περιπτωσεις παρόμοιες ότι ζητάνε και παράταση χρόνου σε τι αφορά αυτό ? θα πρέπει να το κάνω και γώ? Να θυμίσω ότι είμαι σε φάση δευτερου ελέγχου
  3. Γνωρίζουμε αν λέει κάτι περεταιρω ο τελευταιοσ οδηγός που βγήκε σχετικά με την ορθότητα των παραστατικών πριν την τελικη εκταμίευση? Ευχαριστώ για τισ απαντήσεις!
  4. Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικό... σε διορθωση παραστατικων που έγινε έπρεπε να καταχωρηθει και νεοσ λογαριασμος δεη...εχει γινει καταχωρηση αλλα δεν φαίνετε σκαναρισμενο το εγγραφο.... ο φακελλος έκλεισε είναι σε κατασταση 8α και περιμενω εκ νεου έλεγχο...γνωρίζεται κάτι σχετικό να μου απαντήσετε? θα υπαρξει προβλημα?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.