Μετάβαση στο περιεχόμενο

jetman

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jetman's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σωστά τα λες αλλά όταν δεν υπάρχει συνεννόηση με την λογική για όλα, και είναι τι μας συμφέρει κάθε φορά, πάμε στο τι λέει το καταστατικό οπότε για αυτό ρώτησα τι περιλαμβάνει η πρόσοψη. Από την κεντρική πόρτα υπάρχει πρόσβαση σε αποθήκη υπογείου που ανήκει στο κατάστημα, υπάρχει και άλλη πόρτα από το υπόγειο του πάρκινγκ για την αποθήκη και ανάλογα με τον ενοικιαστή χρησιμοποιείτε η μία ή η άλλη ή και οι δυο, δεν μπορεί να απαγορευθεί η πρόσβαση.
  2. Η κεντρική κοινόχρηστη πόρτα είναι αλλά ρωτάω για μαγαζί που βρίσκεται στην πρόσοψη και έχει ξεχωριστή είσοδο αλλά έχει συμμετοχή σε ότι αφορά την πρόσοψη.
  3. Καλημέρα, θα ήθελα μια βοήθεια αν κάποιος γνωρίζει. Στην πρόσοψη της πολυκατοικίας περιλαμβάνεται και η πόρτα εισόδου; Η ερώτηση γίνεται γιατί θα αλλαχτεί η κλειδαριά και θέλω να ξέρω αν υπάρχει συμμετοχή από κάποιον που έχει χιλιοστά κοινοχρήστων μόνο στην πρόσοψη. Ευχαριστώ
  4. Λοιπόν το θέμα που ανέφερα με τις ασφάλειες που κάηκαν 2 φορές και μετά όλα εντάξει παραμένει μυστήριο. Το άλλο θέμα όμως με τα 380V που δεν υπήρχαν είναι ο δαίμονας του πολυμέτρου )). Είναι auto range και γύριζε σε mv και άμα βάλεις και την πρεσβυωπία που δεν το είδα το ατιμούλι, ήταν 380mv )).
  5. Ρεύμα δεν έχει 100%, αν οι παρασιτικές δεν μπορούν να κάψουν ασφάλεια τότε είναι μυστήριο, για την ακρίβεια κάηκαν 2 οταν ήρθε η ΔΕΗ για επανασύνδεση πρώτη φορά (είχε κοπεί γιατί ήταν κενό για χρόνια και απλήρωτοι λογαριασμοί), μετά ήρθε ηλεκτρολόγος έβγαλε τις παροχές από τον πίνακα του σπιτιού, έλεγξε, δεν βρήκε κάτι, κατέβασε όλες τις ασφάλειες, πήγε στο ρολόι έβαλε μια ασφάλεια, πήγε στον πίνακα τις σήκωσε, όλα καλά......
  6. Ευχαριστώ για την απάντηση , βασικά ήδη έλεγξε τον πίνακα ένας, γιατί έκαψε την πρώτη ασφάλεια που μπήκε στο ρολόι της ΔΕΗ, δεν βρήκε κάτι, έβαλε μια άλλη ασφάλεια δοκιμαστικά και ήταν οκ όλα, αλλά η ΔΕΗ τώρα μας είπε ότι χρειάζεται νέο πιστοποιητικό και θα το δει ηλεκτρολόγος πάλι για την έκδοση. Οι παρασιτικές χωρητικότητες που ανέφερες είναι ικανές να κάψουν την ασφάλεια της ΔΕΗ; Ρωτώ γιατί δεν βρέθηκε από τον ηλεκτρολόγο που το είδε κάτι . Εγώ μετά από περιέργεια επειδή έχω βασικές γνώσεις μέτρησα με το πολύμετρο (πιο πολύ ήθελα να το δοκιμάσω γιατί είναι καινούργιο) και είδα την τάση που έγραψα.
  7. Καλημέρα, σε ένα σπίτι που το ρεύμα είναι κομμένο από την ΔΕΗ για πάνω από 2 χρόνια (έχει αφαιρεθεί η ασφάλεια) όταν μετρηθεί με πολύμετρο η φάση με τον ουδέτερο (μονοφασικό) δείχνει ψευδή προφανως ένδειξη 380V. Η μέτρηση γίνεται με τα καλώδια βγαλμένα από το ρελέ ασφαλείας όπως έρχονται από τον τοίχο. Είναι το πολύμετρο προβληματικό ή είναι κάτι άλλο, πάντως 380v δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.