Μετάβαση στο περιεχόμενο

Jim Demolianis

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Jim Demolianis

  1. Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν μια πέργολα σε μπαλκόνι με κόντρα πλακέ θαλάσσης χωρίς κεραμίδια ειναι νόμιμη η θέλει άδεια? Μου είχε πει ο Αρχιτέκτονας μου πως ναι είναι αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας. Ευχαριστώ.
  2. Γεια σε όλους, θα ήθελα τις συμβουλές σας για θέρμανση σε νέα κατοικία περίπου 150 τμ. Μένω στη Σάμο ο χώρος που είναι η οικοδομή έχει ηλιοφάνεια και δε την χτυπά ο βοριάς έχει μόνωση διπλός τείχος με dow 5αρι και κουφώματα ενεργειακά διπλά. Σκέφτομαι για αντλία θερμότητας μόνο για θέρμανση και να εγκατασταθεί και κανένα air contrition για ψύξη (και για ασφάλεια σε περίπτωση βλάβης) να έχω μια εναλλακτική θέρμανση προσωρινά. Θα ήθελα να αποφύγω την ενδοδαπέδια να πάω σε σώματα ή σε fun coils. έχω λίγο μπερδευτεί με τους τύπους που υπάρχουν (μεσαίες υψηλές θερμοκρασίες), monoblog? γενικά τι θα μου προτείνατε σαν ποιο οικονομική λύση με καλά αποτελέσματα. Άλλη μία απορία που έχω, δεδομένου ότι το πρωί θα είναι άδεια η κατοικία είναι σωστό να τη κλείνω τη θέρμανση η όχι? (εννοήστε πως δεν είμαι ειδικός και πως θα απευθυνθώ και σε μηχανικό προτού καταλήξω κάπου) Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.