Μετάβαση στο περιεχόμενο

NikosLan

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας, ήδη απευθύνθηκα σε μια γνωστή της μητέρας μου στην Αυστραλία και με ενημέρωσε με μια απάντηση πως "ναι", πράγματι γίνεται αναγνώριση μέσω κάποιων διαδικασιών. Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή σας.
  2. (μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos33) Χαίρετε, λέγομαι Νίκος είμαι 17 ετών και θα ήθελα να μάθω ποια είναι η διαδικασία αναγνώρισης του ελληνικού πτυχίου ενός μηχανικού από το αντίστοιχο "επιμελητήριο" της Αυστραλίας ή εάν μπορεί να αναγνωριστεί κιόλας. Καταρχάς, κατέχω την αυστραλέζικη υπηκοότητα (η μητέρα μου γεννήθηκε και μεγάλωσε εκεί) οπότε η visa δεν είναι θέμα για εμένα. Έπειτα, δείχνω ενδιαφέρον για 2 σχολές αυτή τον 'Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών' και των 'Μηχανολόγων Μηχανικών', όμως θα ήθελα να ξέρω εκ των υστέρων εάν περάσω στη σχολή και το αποκτήσω, το πτυχίο μου θα έχει τη δυνατότητα να αναγνωριστεί ως ισάξιο (δηλαδή να το εγκρίνουν) έναντι αυτών που παρέχουν τα πανεπιστήμια της Αυστραλίας ώστε να μπορέσω να ασκήσω ένα σχετικό επάγγελμα; Η ερώτηση μου τίθεται γιατί θα ήθελα να γνωρίζω αν μπορεί να γίνει αυτό ή αν θα ήταν προτιμότερο να σπουδάσω εκεί με οποιοδήποτε κόστος (έχω την αδερφή μου εκεί, που έφυγε από εδώ και σπούδασε σε πανεπιστήμιο της Αυστραλίας, παππού και γιαγιά με σπίτι). Ακόμη και αν σπουδάσω εδώ δεν σκέφτομαι να φύγω ή έστω να φύγω αμέσως, απλά θέλω να γνωρίζω τι μπορώ να κάνω και τι μπορεί να γίνει για οποιοδήποτε σενάριο-σκέψη που ανέφερα. Συγνώμη που μακρυγόρησα αλλά θέλησα να γράψω τα πράγματα όπως τα σκέφτομαι. Οποιαδήποτε συμβουλή και βοήθεια εντός ή εκτός θέματος είναι δεκτή, ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.