Μετάβαση στο περιεχόμενο

TheK

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

2 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Στην αρχη δεν το ειχα δει το νεκροταφειο πηγα το ειδα μ αρεσε μετα ειδα το νεκροταφειο, δεν νομιζω να το παρω απλα επειδη το βρηκα σε αρκετα καλη τιμη ειπα να το ψαξω λιγο παραπανω. Αυτο δεν το σχολιασα ουτε εγω
  2. Όχι δεν είναι στο σχέδιο. Τα πίσω οικόπεδα είναι στο σχέδιο, οριακά δεν μπήκε στο σχέδιο. Καλη συνεχεια ευχαριστω
  3. Απο εκεί κοίταξα και είναι όντως στο σχέδιο τα προηγούμενα οικόπεδα, το θέμα του νεκροταφείου με ανησυχεί
  4. (Μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos33) Καλησπέρα ψάχνω να αγοράσω ένα οικόπεδο για επένδυση και βρήκα το εξής σε αρκετά καλή τιμη: είναι αυτό στην αριστερή άκρη της γραμμής και είναι υπό ένταξη. Όπως βλέπετε είναι κοντά στο νεκροταφείο της Νέας Μάκρης και απ' ότι έψαξα έχουν γίνει προσπάθειες επέκτασης του νεκροταφείου(σταμάτησαν λόγω παραπόνων των κατοίκων & νομικών ζητημάτων) και κάποια στιγμή απ' ότι πιστεύω θα το επεκτείνουν(στο οικόπεδο που τελειώνει η γραμμή). Τα γύρω οικόπεδα όπως φαίνεται και στο ρυμοτομικό σχήμα έχουν ήδη ενταχθεί στο σχέδιο απ' το 2002. Το μαύρο βέλος δείχνει στο οικόπεδο ενώ το κόκκινο βέλος δείχνει το νεκροταφείο μαζί με το οικόπεδο το οποίο έχουν γίνει προσπάθειες να επεκταθεί. Yπάρχει περίπτωση να γίνει στραβή και να μη μπεί στο σχέδιο; Σύμφωνα με τον μετρητή απόστασης της Google(πρώτη φωτογραφία) όταν γίνει η επέκταση του νεκροταφείου θα έχει απόσταση 115 μέτρα απ' το νεκροταφείο. Να σημειωθεί ότι κάποιος γείτονας μου είπε οτι τα γύρω οικόπεδα μπήκαν και μετά βγήκαν απ' το σχέδιο λόγω του νεκροταφείου, πήρα την τεχνική υπηρεσία νέας μάκρης τηλέφωνο όμως και μου το διέψευσε. Δωσε μου τα φώτα σας παιδιά είναι η πρώτη μου αγορά!! Ευχαριστω πολύ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.