Μετάβαση στο περιεχόμενο

GerryThomas

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Παρεμπιπτόντως Το αγροτεμάχιο βρίσκεται σε οικισμο κάτω των 2000 κατοίκων, τα συμβόλαια ιδιοκτησίας έχουν γίνει από το 1963. Ο μηχανικός κι ο τοπογραφος με τους οποίους υπάρχει συνεχής συνεννόηση εγγυώνται την οικοδομησιμοτητα. Το θέμα είναι, μετά την αποπεράτωση αν μπορεί να υπαρξει κάποια νομική κατοχύρωση του κτίσματος από τους ιδιοκτήτες σε σχέση με τους εξ αδιαίρετου συνιδιοκτητες, από τη στιγμή που συναινουν και υπάρχει ισοκατανομη στα τετραγωνικά του ΣΔ.
  2. (μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos33) Γεια σας, καταρχάς συγχαρητήρια για το φόρουμ. Με έχει διαφωτίσει αρκετά σε πολλά θέματα και το παρακολουθώ με πολύ ενδιαφέρον. Ήρθε η ώρα λοιπόν για την πρώτη μου ερώτηση στο φόρουμ: Υπάρχει ένα οικόπεδο εκτός οικισμού , εντός ζώνης που προϋπάρχει αυτούσιο σε αυτή τη μορφή από το 1979 και δεν είναι προϊόν κατάτμησης, με εμβαδόν 2600 μέτρα. Το οικόπεδο (αγροτεμάχιο) κατά συνέπεια είναι εντός ζώνης και χτίζει κατά παρέκκλιση 200 μέτρα συνολικά. Υπάρχουν 4 συνδικαιούχοι επί του οικοπέδου και οι δύο από αυτούς έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες (σχέδια μηχανικού, ερώτηση πολεοδομία κλπ) για την ανέγερση 1 οικοδομής συνολικού εμβαδού 100 τετραγωνικών για να περισσέψουν άλλα 100 για τα άλλα δυο μερίδια για μελλοντική ανέγερση οικοδομής( Να σημειωθεί ότι υπάρχει συναίνεση των άλλων δυο μεριδίων). Υπάρχει περίπτωση να γίνει κατάτμηση του οικοπέδου , ούτως ώστε να χωριστούν τα εν λόγω μερίδια; (πχ σε περίπτωση που μπει μελλοντικά εντός οικισμού). Υπάρχει κάποια άλλη νομική κάλυψη για την κυριότητα της οικοδομής πέραν της κατάτμησης; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.