Μετάβαση στο περιεχόμενο

JohnnieLeo

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

JohnnieLeo's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αγαπητοί συνάδελφοι, άλλη μία ερώτηση για μελέτη θέρμανσης: Το 4Μ στις θερμικές απώλειες, δεν δίνει Κ για περίπτωση δαπέδων όταν αυτά βρίσκονται πάνω από θερμαινόμενο χώρο. Τι θα προτείνατε; Έχει υπολογίσει κάποιος από εσάς Κ για παρόμοια περίπτωση; Για να είμαι πιο σαφής: έχω να κάνω τη μελέτη θέρμανσης διόροφης οικοδομής, που αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και 1ο όροφο. Στο ισόγειο θα λειτουργούν καταστήματα με κλιματιστικά, ενώ στον 1ο θα μπει μονοσωλήνιο. Το δάπεδο μεταξύ ισογείου και πρώτου τι Κ θα έχει? Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; JohnnieLeo καλώς ήρθες στο φόρουμ. Αφιέρωσε λίγο χρόνο και διάβασε τους κανόνες. Δεν χρειάζεται να δημιουργείς νέο μήνυμα, αν το τελευταίο μήνυμα σε ένα θέμα είναι το δικό σου. Μπορείς να προσθέσεις (ή και να αφαιρέσεις) κείμενο χρησιμοποιώντας το κουμπί EDIT που βρίσκεται στο κάτω δεξιό μέρος του κάθε μηνύματος. Αυτός ο κανόνας και μερικοί άλλοι βρίσκονται στους Κανόνες Συμμετοχής. Καλή συνέχεια ! CostasV
  2. Αγαπητοί Συνάδελφοι, ψάχνω το Φ.Ε.Κ., που περιέχει το Άρθρο 370 (Άρθρο 27, Απόφ. 3046/304/30.1/3.2.1989). Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.