Μετάβαση στο περιεχόμενο

Panagiotis Karaboulas

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Δεν ζητησα να εμπλακειτε στην δουλεια, οσο στο να σχολιασετε στη συγκεκριμενη επιλογη δομης. Επισης με το σχολιο περι φτηνου κρεατος, εχετε ηδη εμπλακει, αλλα δεν θα κατσω να κανω αντιπαραθεση εδω. Ευχαριστω πολυ.
  2. Υπαρχει και μηχανικος και αδεια, αλλα καταλαβαινετε οτι για να απευθυνομαι εδω, θα ηθελα να ακουσω και μια τριτη ανεξαρτητη γνωμη. Δηλαδη ποια ειναι τα αρνητικα της συγκεκριμενης κατασκευης βασει της εμπειριας σας
  3. Καλησπέρα σε όλους, Κατασκευάζω ένα εξοχικό (ισόγεια κατοικία) στο χωριό μου, και λόγω του ότι θέλουμε να επιταχύνουμε τη διαδικασία χτισίματος αλλά και τον περιορισμό του κόστους, ο μηχανικός μας πρότεινε την παρακάτω επιλογή εξωτερικής τοιχοποιείας: Θεωρείτε ότι αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή όσον αφορά την ασφάλεια, την διάρκεια στο χρόνο και μελλοντικές ανάγκες συντήρησης? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  4. Καλησπέρα σας! Σχετικά με τα προκατασκευασμένα σπίτια , παρατήρησα λοιπόν ότι αναφέρεται πως για αυτές τις κατασκευές που αναφέρουμε τροχοβίλες απαιτείται πολεοδομική άδεια. Θα μπορούσατε να μου πείτε αν ένας τροχήλατος ξύλινος οικίσκος, ο οποίος δεν θα έχει βάση από μπετόν, αλλά μόνο μια μεταλλική βάση θεωρείται πως χρειάζεται πολεοδομική άδεια; Σας παραθέτω το link από το παράδειγμα που διαφήμιζε ο Παπαδάκης το τελευταίο μήνα στον Αντ1, γιατί είναι κάτι σχετικό με αυτό που σκεφτόμουν. http://www.elaton.gr/68F0D60C.el.aspx Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.