Μετάβαση στο περιεχόμενο

Geomalinois

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Geomalinois's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

-1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σας ευχαριστώ πολυ!!απλα επειδη εχει τζακι το σπίτι ειπα να αναβα λιγακι.εννοείται οτι βαζω κ πετρέλαιο κ αναβω κάθε μερα σχεδον συνεχεια.
  2. Που θα μπορουσα να αποθηκευσω καυσόξυλα;πυλωτη η οτιδηποτε αλλο δεν υπαρχει.το μπαλκονι πολυ μικρο 2*1 περιπου.μια γνωμη θα ηταν χρησιμη. Που θα μπορουσα να αποθηκευσω καυσόξυλα;πυλωτη η οτιδηποτε αλλο δεν υπαρχει.το μπαλκονι πολυ μικρο 2*1 περιπου.μια γνωμη θα ηταν χρησιμη.ουτε παπαγαλακι αφηνει να τοποθετησω. (1) Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου (2) Οι συνεχόμενες δημοσιεύσεις και παραθέσεις δεν επιτρέπονται. Τα μηνύματά σου έχουν συγχωνευτεί. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos 33
  3. Καλησπερα,σε ενοικιαζομενο διαμερισμα μπορω να τοποθετησω ηλεκτρικο παλαγκο;στο μπαλκονι η στην ταρατσα;η ιδιοκτήτρια της πολυκατοικιας μου το απαγορευει.
  4. Καλησπερα σας,μια ερώτηση σχετικα με τα καυσοξυλα.μενω σε ενοικιο 2ορόφου.μονο εγω εχω τζακι κ απο πανω ειναι ταράτσα.το συγκρότημα ειναι ισογειο 1ος και 2ος.η η ιδιοκτητης των διαμερισματων μεχρι προσφατα μου απαγορευε την αποθήκευση ξυλων σε ταρατσα κ εβαζα λιγα σε τελαρα κ στο μπαλκονι.τωρα δεχτηκε μα βασω στην ταρατσα αλλα μου ειπε οτι δε θελει να βαλω ηλεκτρικό παλαγκο για να τα ανεβαζω καθ όσον δεν υπαρχει ασανσερ.μπορω να το βαλω;θα ειμαι παρανομος;στο συμφωνητικο που καναμε δεν αναφερει κατι.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.