Μετάβαση στο περιεχόμενο

g.g7108

Members
  • Περιεχόμενα

    13
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

354 profile views

g.g7108's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

-5

Φήμη στην κοινότητα

  1. Τοίχος αντιστήριξης 50 ετών με κολώνες με βάση 1+ κάτι μέσα στο έδαφος με οριζόντια Σεναζ και κλίση εσωτερική που ποτέ δεν κούνησε πέτρα ούτε από σεισμό ούτε από καιρικά φαινόμενα αν έχει κάποιος να μας πει νόμους άρθρα που εμπίπτουν στην περίπτωσή δεκτά.
  2. Για να μην σας χαλάσω το χατίρι την ανεβάζω μέτρα προστασίας 0 στο σημείο που υπάρχει η μεγάλη κατάρρευση βίδωσαν ένα οικοδομικό πλέγμα και του έριξαν επίχρισμα ( σοβάντισμα) και μας το παρουσίασαν σκυρόδεμα .!!! Σας ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας και θα επανέλθω αύριο το βράδυ για μια άλλη υπόθεση μου σχετικά με έκδοση άδειας οικοδομικής. Βέβαια το θέμα το σημερινό παραμείνει ανοικτό περιμένω τα νέα στοιχεία αν υπάρχουν τη φωτογραφία την ανέβασα .περιμένω τα σχόλια σας καλό βράδυ.
  3. Παύλο σε ευχαριστώ πάρα πολλή για την βοήθεια σου νομίζω με καλύπτει άριστα γιατί στο δικαστήριο μετράνε τα στοιχεία και οι κανονισμοί.Από που. Είσαι? Παύλο σε χρειάζομαι βρες με στο facebook στείλε μήνυμα στο messenger να μιλήσουμε έχεις απαντήσεις για θέματα που καίγομαι .περιμένω . Καλό βράδυ.
  4. Παύλο πολύ καλό ευχαριστώ. Είναι σε ισχύ ο κανονισμός η έχει υποστεί κάποια αναθεώρηση;
  5. Ζημιά σε ιδιοκτησία μου από όμορη αναγειρόμενη οικοδομή στη φάση της θεμελίωσης. Λιθοδομή 6 μέτρων με κολώνες και Σεναζ κατασκευή 70 χωρίς άδεια κατέρρευσε λόγο εσκαφης στην βάση 1.5 μέτρο κάτω από την επιφάνεια της, χωρίς μέτρα προστασίας ζητάω πληροφορίες με βάση τον γοκ για ευθύνες ποιος είναι υπόχρεος να πάρει μέτρα προστασίας. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.