Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ILIOK

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

1 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Η διπλή ανάρτηση έγινε από λάθος. Συγγνώμη. Ο δικηγόρος δεν είπε τίποτα για υποχρέωση να περάσει ο δρόμος φράχτη φράχτη. Ίσως αν το είχαμε επικαλεστεί να είχε άλλη εξέλιξη η δίκη. Τέλος πάντων, αυτό τώρα κρίθηκε. Αυτό που θέλω να εξασφαλίσω είναι να μην ξυλωθεί η πόρτα στο κτήμα μου. Το αρχείο που ανέβασε ο ΜΑΚΑΡ το διάβασα, αλλά δε λέει τίποτα που να αφορά την περίπτωσή μου. Και πάλι ευχαριστώ.
  2. ( το θέμα μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω κάτι που νομίζω ότι δε θίγεται στο φόρουμ. Είμαι κάτοχος ακινήτου που είναι υποχρεωμένο από το δικαστήριο να παραχωρήσει δίοδο σε περίκλειστο γειτονικό κτήμα. Το πρόβλημα είναι ότι η δίοδος που πρέπει να παραχωρηθεί περνάει από την πόρτα του δικού μου κτήματος. Ο γείτονας που δικαιώθηκε τη δουλεία διόδου απαιτεί να γκρεμίσω την πόρτα, ενώ εγώ είμαι πρόθυμος να του δώσω κλειδί και να περνάει στο κτήμα του. Είναι δυνατό να είμαι υποχρεωμένος να αφήσω το δικό μου κτήμα αφύλακτο δεδομένου ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να εισέλθω στο κτήμα μου παρά μόνο από τη μία και μοναδική πόρτα. Επίσης δεν είναι δυνατό να περιφράξω το κτήμα μου στα όρια της διόδου που δόθηκε στο γείτονα καθώς το δικό μου κτήμα βρίσκεται εκατέρωθεν της διόδου που δόθηκε. Μπορώ άραγε να διεκδικήσω δικαστικά να παραμείνει η πόρτα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.