Μετάβαση στο περιεχόμενο

pituser

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by pituser

  1. Τώρα με τα κρύα ναι στους 45°C.Πειραματίζομαι αυτές τις μέρες που έχουν πέσει οι θερμοκρασίες και σκέφτομαι από μέσα του μήνα να την δουλέψω με αντιστάθμιση.Είμαι ευχαριστημένος γιατί χθές βράδυ η εξωτερική θερμοκρασία έπεσε στους - 2°C,κατά την διάρκεια της ημέρας δεν ανέβηκε πάνω από τους 7°C ενώ η εσωτερική στον πάνω όροφο διατηρήθηκε στους 18,5°C από 19,5°C που είχε πιάσει.Μέχρι να πέσουν οι θερμοκρασίες από ότι θυμάμαι περίπου στις 23 Δεκεμβρίου πειραματιζόμουν με την θερμοκρασία των νερών και την είχα κατεβάσει εώς και 38°C.Τελικά τα ''μεγαλούτσικα'' σώματα όπως είχε πει η σύζυγος όταν τα πρωτοείδε τοποθετημένα κάνουν δουλειά.
  2. Καλή χρονιά σε όλους! Στις 18 Δεκεμβρίου τοποθετήθηκε μετρητής kwh και μέχρι στιγμής η κατανάλωση είναι 409 kwh.Η θέρμανση ήταν συνεχόμενη για όλη την χρονική διάρκεια με απαιτούμενες εσωτερικές θερμοκρασίες: για το ισόγειο 19 - 22 (ενδοδαπεδια) για τον 1ο όροφο 18-20 (σώματα) για το ημιυπόγειο σταθερά 20 (σώματα) Ευχαριστημένος μπορώ να πω μέχρι στιγμής.
  3. Καλώς σας βρήκα.Ευχαριστώ για την πληροφορία.Θα μπει στο πρόγραμμα και αυτό σιγά σιγά.
  4. Καλό μήνα και καλό χειμώνα σε όλους. Αντλιοκίνητος και γω από φέτος.Τοποθετήθηκε αντλία θερμότητας μονοφασική προ δέκα ημερών monoblock lg therma v r32 9kw.Το σπίτι είναι κατασκευής 2006, μονοκατοικία 134 τ.μ σε δύο επίπεδα και ημιυπόγειο 65 τ.μ. που επικοινωνεί όμως εσωτερικά με σκάλα με τον υπόλοιπο χώρο.Βρίσκεται στην Αργολίδα σε πεδινή περιοχή.Το ισόγειο είναι στρωμένο ενδοδαπέδια ενώ 1ος όροφος και ημιυπόγειο έχουν σώματα.Προς το παρόν το σύστημα θα λειτουργήσει με τους θερμοστάτες με σταθερή θερμοκρασία νερών 45 βαθμούς.Μέχρι στιγμής τα πρώτα συμπεράσματα είναι ότι τις 3 ή 4 φορές που έχει χρειαστεί να δουλέψει κάνει ευτυχώς ελάχιστο θόρυβο.Ακούγεται λιγότερο και από τον καυστήρα.Τους ''δύσκολους'' χειμώνες η κατανάλωση σε πετρέλαιο ήταν 1500 λίτρα περίπου ενώ τους ''εύκολους'' 1000 λίτρα περίπου.Αναμένω και τοποθέτηση μετρητή κατανάλωσης ρεύματος για την αντλία για να έχω πιο πλήρη εικόνα. stiv79 ποιο το κόστος του WIFI module της LG ;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.