Μετάβαση στο περιεχόμενο

DJManolos24

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by DJManolos24

  1. Ναι κάτι σαν εγκυκλοπαίδεια. Είμαι 15 και δεν γνωρίζω σε ποιο τομέα... Θα βοηθούσε αν έλεγα στο τομέα του κινητήρα, το πώς λειτουργεί, τα ηλεκτρικα συστήματα που έχει...
  2. Ο σκοπός μου ειναι να διαβάζω στον ελεύθερο χρόνο μου ένα βιβλίο που να περιέχει πληροφορίες για τα αυτοκίνητα (Το πώς λειτουργεί το ECU, τα ignition, η τουρμπίνα, το διαφορικό, γενικά όλα τα συστήματα που αποτελούν το αμάξι)
  3. Έχω δει ήδη πάρα πολλά βίντεο, απλα θέλω να διαβάσω και το κάτι παραπάνω. (Τα βίντεο που είδα είναι από το κανάλι Donut Media)
  4. Γεια σας, ειμαι 15 χρονων και θελω να διαβασω βιβλια για τις μηχανες των αυτοκινητων εσωτερικης καυσης και γενικα οτι εχει να κανει με το κινητηρα και τα συστηματα που το κανουν να δουλεψει, ECU, Ignition, κλπ. Γενικοτερα ο,τι υπάρχει κατω απο το καπο του αυτοκινητου. Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.