Μετάβαση στο περιεχόμενο

KAT-TASSOS

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by KAT-TASSOS

  1. καλησπέρα θα'θελα τη βοηθειά σας. εχω ένα πύργο με δύο σκληρούς , 2 dvd writers ¨κ.τ.λ., μπορώ να τοποθετήσω τον πύργο σε οριζόντια θέση; Θα έχω πρόβλημα με την τροφοδοσία αέρα του πύργου , με το διαβασμα των cd's η με τους σκληρους ευχαριστω!
  2. Καλησπερα για αλλη μια φορα θα χρειαστω την βοηθεια σας .Θελω να κατασκευασω ενα μπαρμπεκιου στον κηπο μου συνολικης επιφανειας 8 τετραγωνικα (2 επι 4 ).Τα υλικα θα ειναι με τουβλα ,σοβατισμα κτλπ το οποιο θα εχει πλατη γυρω στα δυο μετρα υψος και περιμετρικα το υψος θα ειναι στους 60 περιπου ποντους για οροφη θελω να κανω μια μονοκλινη κεραμοσκεπη η κεραμοσκεπη θα παταει στην πλατη και μπροστα με κολονες ξυλινες .Θελω να μαθω εαν χρειαζεται οικοδομικη αδεια γιαυτην την κατασκευη Σας ευχαριστω εκ τον προτερων για τις πολυτιμες συμβουλες σας .
  3. φιλε μου δεν ξερω τι εχουνε δωσει στην πολεοδομια , εαν δειχνει οτι δεν υπαρχει γκαρσονιερα ειναι ευκολο να γινει ?
  4. Γεια σας και χρονια πολλα. Ζω σε ενα δυοροφο κτιριο που αποτελειται απο 8 διαμερισματα . Στον δευτερο οροφο υπαρχουν 2 διαμερισματα των 80 τ.μ. περιπου το καθενα και μια γκαρσονιερα αναμεσα απο τα διαμερισματα Στον πρωτο οροφο που ειμαι εγω υπαρχουν δυο διαμερισματα ενα εγω και ενα η αδερφη μου οταν το αγορασαμε (απο τα σχεδια) μοιραστηκαμε την γκαρσονιερα που εβγαζε τοτε ο κατασκευαστης και εγιναν δυο διαμερισματα των 96 τ.μ.περιπου μοιραζομαστε μια κοινη βεραντα .Μπορουμε τωρα να μειωσουμε τα τ.μ. απο το καθε σπιτι κα να δημιουρησουμε μια γκαρσονιερα οιπως και στον επανω οροφο για να μπορεσουν να μεινουν οι γονεις μας ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική ενότητα - Οι τίτλοι θέματος δεν πρέπει να είναι γενικοί, αλλά να περιγράφουν το θέμα το οποίο θα αναπτύξετε. - Κάνετε αναζήτηση πρίν κάνετε καινούρια δημοσίευση για να δείτε αν το θέμα σας έχει ήδη απαντηθεί ή αν μπορείτε να δημοσιεύσετε την ερώτηση σας σε κάποιο άλλο, υφιστάμενο θέμα. acnt
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.