Μετάβαση στο περιεχόμενο

gvandim

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

gvandim's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Το γήπεδο είναι άρτιο κα οικοδομήσιμο δημιουργήθηκε το 1954.Ε>4000μ Το θέμα είναι 'αν ο δρόμος επι του οποίου έχει πρόσωπο , ο οποίος εχει χαρακτηριστεί κοινόχρηστος από ΣΧΟΠ έχω το ΦΕΚ του δίνει αρτιότητα σε περίπτωση που καταργηθεί η διάταξη για τα γήπεδα Ε>4000 δημιουργημένα πρό του 83. Ο δρόμος μήκους 600 μ ξεκινά από επαρχιακή οδό και καταλήγει σε έναν όρμο. Στο σκεπτικό χαρακτηρισμού του Σχοπ αναφέρεται. Αντιγράφω απο το Φεκ. ''Δεν αναγνωρίζουμε κατά την περίπτωση δ) της παραγράφου 2 του εγγράφου του ΥΠΕΧΩ υπ αριθμό 1256/1.3.2005 την αγροτική οδό που υφισταται........ ως δημόσια διότι η όδευση της διακόπτεται και καταλήγει σε φυσικό σχηματισμό κοίτης ρέματος μακριά από την ακτή και δεν μπορεί να θεωρηθεί πρόσβαση σε αυτή και ως εκ τούτου δεν μπορεί να υπαχθεί στην περ'ιπτωση δ του 1256/1.3.2005. Διαπιστώνουμε την κοινοχρησία της μέρους της παραπάνω οδού που εκκινά από την επαρχιακή οδό μ'εχρι την συνάντηση της με το ρέμα μήκους 506μ. Επειδή τα στοιχεία του φακέλου συνηγορούν στην κοινοχρησία της πραπάνω περιγραφομένης υφισταμένης αγροτικής οδού κατα την περίπτωση α) παραγράφου 2 του εγγράφου υπ' αριθμό 1256/1.3.2005 μέχρι της συνάντησης της με το ρέμα.'' Ποιά η γνώμη σας? Σας ευχαριστώ
  2. Το γήπεδο είναι άρτιο ως υφιστάμενο προ του 2003 Ε 4166τμ. Η κοινόχρηστη οδός κατά ΣΧΟΠ, ΦΕΚ είναι ή πρέπει να είναι κοινόχρηστη και για τη πολεοδομία? Πώς πείθουμαι τη πολεοδομία? Κατ΄εμέ , που δεν είμαι τοπογράφος όλες οι οδοι κοινόχρηστοι είναι, ως προσφερόμενες προς κοινή χρήση, προφανες. Το προφανές γαι το κοινό πολίτη είναι προφανές γιά τη πολεοδομία?
  3. Σας ευχαριστώ γαι την απάντηση, πήγα 8/2008 και έκανα τοπογραφικό για τη δασική. Το γήπεδο βρίσκεται έντος ζώνης, χωρίς ΖΟΕ ο τοπογράφος γράφει. Το γήπεδο έχει συμβόλαιο του 1942 και πρό που αναφέρει το δρόμο παλαιότερα δεν συμβόλαια υπάρχουν αλλά δεν αναφέρουν για δρόμο βρήκα συμβόλαιο του 1924 του έναντι γηπέδου οπου αναφέτεται ο δρόμος ΦΕΚ 270Δ΄ 31/5/85-308Α/31-12-03 ΓΟΚ Ν1577 Εμβαδον 4000 Προσωπο 25 Εμβαδον 4125 Δομηση 202,5 Εκτος σχεδίου εκτός οικισμού Εντος Ζώνης. Δεν αναφέρει τίποτε για ΖΟΕ Το γήπεδο έχει συμβόλαιο του 1942 κ που αναφέρει το δρόμο παλαιότερα συμβόλαια υπάρχουν αλλά δεν αναφέρουν για δρόμο βρήκα συμβόλαιο του 1924 του έναντι γηπέδου οπου αναφέτεται ο δρόμος Το θέμα έιναι ότι ρώτησα τη πολεοδομία και μου είπαν οτι δεν αρκεί η κηρυγμένη από ΣΧΟΠ , ΦΕΚ κοινόχρηστη οδός πρέπει να βρώ συμβόλαιο προ του 23. Ρώτησα συνάδελφο σας το πρόεδρο του ΣΧΟΠ και διαφωνεί με τη πολεοδομία κατ΄αυτόν αυτή η απόφαση είναι αρκετή. Μάλιστα εκνευρίστηκε γιατί η πολεοδομία δεν αρκούνταν στην απόφαση του Σχοπ. Την ύπαρξη της απόφασης την αγνοούσε και ο τοπογράφος μου και η αρμόδια πολεοδομία. Εγώ τους την βρήκα ρωτώντας γείτονες και μάλιστα μη όμορους οι οποίοι κα κίνησαν τη διαδικασία για να κάνουν κατάτμηση μάλλον. Η οδός είναι παλιό μονοπάτι περιτοιχισμένο καθ' όλο το μήκος του 500 μέτρα με ξερολιθιά ξεκινά από επαρχιακή οδό και καταλήγει σε ρέμα 50 μέτρα από τη θάλασσα.Για αυτό και το ΣΧΟΠ δεν τον κηρυξε δημόσιο αλλά κοινόχρηστο από τον επαρχιακό δρόμο ως εκεί που συναντά το ρέμα. Αυτό αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης του ΣΧΟΠ
  4. Κύριοι, είμαι ιδιοκτήτης γηπέδου μετά το 2003, Ε= 4156 και πρόσωπο 38 μέτρα σε οδό χαρακτηρισμένη κοινόχρηστη από ΣΧΟΠ και δημοσιευμένη σε ΦΕΚ, ο δρόμος έχει χαρακτηρηστεί " κοινόχρηστη οδός" στά συμβόλαια αναφέρεται έως το 1924. Το γήπεδο είναι εντός ζώνης οικισμου 500 μέτρων. Είναι οικοδομήσιμο? Σας ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.