Μετάβαση στο περιεχόμενο

giannistas

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ευχαριστώ πολύ θα το κοιτάξω γιατί και το κόστος είναι ένα θέμα .άρα δε θα χρειαστεί να τη χαλάσω με σκαψίματα (υδραυλικά ) αν είναι να χτίσω ?
  2. Καλη χρονια σε ολους ,ειμαι νεος στο φορουμ και θα ηθελα τη βοηθεια και τα φωτα σας σχετικα με την μονωση της οικιας μου γιατι αντιμετωπιζω σοβαρο προβλημα με τα εξοδα θερμανσης (πετρελαιου)λογω μη μονωσης της .Μενω σε ισογεια διαμπερες μον/κια κατασκευης 1978-1980 στον Βυρωνα η οποια ειναι περιπου 150τμ ,δεξια και αριστερα εφαπτεται με αλλα κτιρια .Το προβλημα ειναι οτι πανω απο την οικια ειναι αμονωτο γιαπι,αμονωτες κολωνες και πιο πανω αμονωτη ταρατσα ,ολα αυτα εχουν ως συνεπεια το σπιτι να ειναι πολυ κρυο και να θελει λογω της οικογενειας πολλες ωρες θερμανση με συνεπεια να δημιουργειται μουχλα στα ταβανια.Εχω αλλαξει αλουμινια με διπλα τζαμια αλλα οχι θερμοδιακοπτωμενα το 2002 τα οποια ψιλομπαζουν κρυο . Η λυση νομιζω ειναι (για μονοση στα ταβανια) μεταξυ εσωτερικης ( με πετροβαμβακα ? η καποια πολυστερινη αν δεν δημιουργει προβληματα υγειας? )η εξωτερικης θερμομονωσης .Εδω θελω τη γνωμη σας για το ποια θα ταιριαξει καλυτερα ( κατα τη γνωμη μου απο αυτα που εχω διαπιστωσει στο ιντερνετ παρολο που η εξωτερικη δειχνει πιο ορθολογικη νομιζω θα ειναι δυσκολη στην εφαρμογη καθως η πανω πλακα ειναι εκτεθειμενη, θα ειναι βατη και πιθανο να γινει καποια στιγμη διαμερισμα ), αλλα και τη γνωση του κοστους γιατι θα παιξει σημαντικο ρολο στην αποφαση μου.Να ενημερωσω οτι χαλαω σε πετρελαιο 600-700 το μηνα για 5 με 6 μηνες περιπου (ευτυχως φετος αργησε να χειμωνιασει). Επισης θα ηθελα να με ενημερωσετε αν μπορω να ενταχτω σε προγραμμα εξ/νομω κατ/οικον και τι χρειαζεται για να ενταχτεις. Ευχαριστω ολους εκ των προτερων και αναμενω τις προτασεις και τις λυσεις που εχετε . Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.