Μετάβαση στο περιεχόμενο

Suffo

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Suffo

  1. Δυστυχώς και εγώ αυτο καταλαβαίνω. Μαλλον θα πρεπει να ρωτήσουμε στον δημο,δεν μπορει να μην υπάρχει αντιστοιχο ιστορικό.
  2. Ναι,αλλα ο μηχανικός έδωσε μια εξουσιοδοτηση προς το ατομο που συννενοείται μαζί του απο μεριά της πολυκατοικίας μας που ουσιαστικά λέει οτι εκπροσωπεί όλους τους ιδιοκτήτες, και αιτείται την άδεια. Πως να υπογράψει κάτι τέτοιο οταν δεν ισχύει?
  3. Ναι,αναφέρομαι μόνο στο ανοιγμα που είναι απαραίτητο. -Γιατι φαντάσου να τους σήκωνε με γερανο και να πληρωναν και πρόστιμο τι ζημιά θα μας έκαναν. Εδώ μας έκαναν ζημιά επειδή τολμήσαμε να ζητήσουμε να μην μας κλεινουν,που δεν τους στοίχισε τίποτα. Ειπαμε να το πάμε ανθρώπινα, ελπίζοντας στην λογική κατανόηση. Το προβλημα στην παρούσα στιγμή είναι το τι γίνεται οταν δεν υπάρχει κατασταστικό/κανονισμός και υπάρχει ένας που διαφωνεί. Αυτον δεν τον απασχολεί και δυστυχώς δεν βγάζεις άκρη μαζί του.
  4. (μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Καλημέρα σε όλους και κάλως σας βρήκα. Μένω σε μια πολυκατοικία 4 διαμερισμάτων όπου έχουμε εντονότατο πρόβλημα με παρκαρισμένα οχήματα που κλείνουν την είσοδο στους χώρους στάθμευσης μας αλλά και με βανδαλισμούς που έγιναν στα αυτοκίνητα μας ως αποτέλεσμα διαμάχης με γείτονες επειδή απαιτούσαμε να μην μας κλείνουν. Γι αυτούς τους λόγους, αποφασίσαμε να εκδώσουμε μια άδεια τοποθέτησης πινακίδων εισόδου-εξόδου και απαγόρευσης στάσης-στάθμευσης έμπροσθεν της πολυκατοικίας μας, αλλά και κάμερα στον χώρο της πυλωτής. Το πρόβλημα είναι το εξής και εδώ είναι που χρειάζομαι την βοήθεια σας,αν γνωρίζετε. Η πολυκατοικία δεν έχει καταστατικό/κανονισμό. ΕΝΑΣ μόνο απ τους ιδιοκτήτες, ο οποίος μάλιστα δεν μένει καν στο σπίτι,αλλά το επισκέπτεται περίπου 2-3 φορές τον χρόνο από μια μέρα (άρα δεν βιώνει το πρόβλημα που βιώνουμε οι υπόλοιποι) ,ΔΕΝ θέλει να βγάλουμε την άδεια, ούτε να βάλουμε κάμερα "γιατί δεν έχουμε πρόβλημα,σιγά,υπερβάλλουμε". Του πρότεινα να πληρώσω και το κόστος που του αναλογεί για την εργασία του μηχανικού,αλλά ΠΑΛΙ αρνείται.Γενικά,δεν υπάρχει σημείο επικοινωνίας. Στην περίπτωση αυτήν, τι μπορούμε να κάνουμε οι υπόλοιποι? Υπάρχει κάποια νομολογία που να μας καλύπτει να κινηθούμε με την ενισχυμένη πλειοψηφία που έχουμε, και αν ναι,ποια είναι αυτή?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.