Μετάβαση στο περιεχόμενο

Roe Ziova

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Επίσης μόλις τώρα διάβασα μερικές κριτικές για την θερμοκάμερα, η διαρροή που έχω εγώ είναι μια σταγόνα στατική. Διάβασα λοιπόν πως δύσκολα θα το εντοπίσει κάμερα . Το κόστος που διάβασα είναι 160 ευρώ. Υπάρχουν άνθρωποι που δύσκολα έχουν 160 ευρώ μόνο για την θερμοκάμερα που στο τέλος μπορεί και να μην δείξει κάτι ή να δείξει κάτι λανθασμένο. Η θερμοκάμερα απ' όσα διάβασα χρειάζεται ποσότητα νερού.
  2. Καλησπέρα σας πού ή πώς μπορώ να βρω τέτοιον ειδικό τι είναι η θερμοκάμερα;
  3. Καλησπέρα σας, είμαι ιδιώτης και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με διαρροή νερού σε στέγη δώματος, σε πολυκατοικία κατασκευής 1973. Η στέγη είναι από ελενίτ εξωτερικά και ξύλινη κατασκευή εσωτερικά. Το δώμα είναι ενοικιαζόμενο. Είχαμε κάποια θέματα διαρροών παλιότερα λόγω της διπλανής πολυκατοικίας στην ένωση της με την δική μου. Το σημείο μονώθηκε και η διαρροή σταμάτησε. Τώρα όμως παρουσιάστηκε πάλι μετά από χρόνια σε άλλο σημείο, στην στέγη. Από φώτο που μου έστειλε ο ένοικος η σταγόνα είναι στατική βγαίνει σε ένα σημείο και δεν υπάρχει διαδρομή. Τον περασμένο Νοέμβριο μονώθηκε όλο το ταρατσάκι (σε μια περίοδο μεταξύ δυο έντονων βροχοπτώσεων εγινε η πρώτη βροχόπτωση, εμφανίστηκε το πρόβλημα έγινε αμέσως η μόνωση σε μια περίοδο 4 ημερών όπου επικράτησε ηλιοφάνεια και αμέσως ξεκίνησαν επόμενες έντονες βροχοπτώσεις) που βρίσκεται πάνω από το δώμα. Δεν είναι η κύρια ταράτσα αλλά ένα πιο μικρό, πάνω από την κύρια, οπου τοποθετούνται κεραίες και η οποία συνορεύει με την διπλανή πολυκατοικία. Το πρόβλημα σταμάτησε για λίγους μήνες αλλά παρουσιάστηκε εκ νέου τώρα με τις έντονες βροχοπτώσεις. Πραγματικά με τον άνθρωπο που έκανε την μόνωση (δεν είναι ειδικός αλλά ασχολείται ερασιτεχνικά και πολλά χρόνια, δουλεύει και σε οικοδομές) ανεβήκαμε στο σημείο και δεν μπορούσε να καταλάβει από που έρχεται η διαρροή. Παρακάτω επισυνάπτω φώτο με τα σημεία . Σε ένα άλλο φόρουμ που μίλησα μου είπαν για αλλαγή στέγης. Να βάλω πάνελ πάνω από την ξύλινη κατασκευή 50 ευρώ το τετρ. Για όλη την εργασία. Νομίζω πως είναι αδύνατον οικονομικά αν έχω κάνει καλά τους υπολογισμούς.  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια βοήθεια και γνώμη.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.