Μετάβαση στο περιεχόμενο

νικόλας15

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by νικόλας15

  1. τελικά μετά απο πολύ κόπο βρήκα πως ξεβιδώνει οκ. Άλλαξα και φλοτέρ όμως μόλις φθάνει στο τέλος να γεμίσει με νερό κάνει ένα θόρυβο σαν τρακτέρ , δοκίμασα και άλλο φλοτέρ και κάνει τα ίδια, Μακρiά απο Ideal standard κάθε 6 μήνες αρχίζει να χάνει νερό στην λεκάνη και χρειάζεται καινούργιο λαστιχάκι.
  2. (μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Παιδιά μήπως γνωρίζει κανείς πως αλλάζει το λαστιχάκι σε ideal standard καζανάκι? Έχει στη βάση κάτω ένα πλαστικό ροδάκι αλλά δεν ξεβιδώνει
  3. Εχεις δίκιο για τις βάνες αλλά πιστεύω ότι δεν θα είναι τόσο απλό γιατί οι σωληνώσεις είναι παλιές και όπως έγινε σε παρόμοια περίπτωση φίλου μου αναγκάστηκε ο άνθρωπος να ξηλώσει όλο το πλακάκι στο δάπεδο του μπάνιου για να αλλάξει τους σάπιους σωλήνες.
  4. Με το ζόρι φίλτατε δεν γίνεται τίποτε , ο άνθρωπος μου εξήγησε με ειλικρίνεια ότι δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Σε ότι αφορά την απορία σου για το επάγγελμα μου είμαι μηχανικός υπολογιστών και σε πληροφορώ οτι τις κακοτεχνίες που μπορούμε να κάνουμε εμείς του κλάδου μας ( δεν συμφωνώ βέβαια και ούτε το κάνω) στα προγράμματα στις ιστοσελίδες και στα υπολογιστικά συστήματα των πελατών είναι πολλές και ο άσχετος πελάτης αν ποτέ το μάθει θα είναι πολύ αργά.
  5. Αγαπητέ μου αυτό το sudoku που βλέπεις στην φωτό το κατασκεύασε κάποιος που δηλώνει υδραυλικός και όχι εγώ ,.Βέβαια στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις και τέτοιες κακοτεχνίες υπάρχουν σε όλα τα επαγγέλματα ειδικά σε υδραυλικούς και ηλεκτρολόγους.
  6. ποιες βάνες θα πρέπει να κλείσω ?
  7. Φώναξα υδραυλικό και δυστυχώς δεν έβγαλε άκρη, απλά έκλεισε φεύγοντας 3 βάνες δίπλα στον λέβητα του καλοριφέρ και μου είπε να αφήσω το κόκκινο της βρύσης να τρέχει μέχρι να σταματήσει. Πράγμα που δεν έγινε γιατί το νερό έρεε κανονικά.
  8. Ανέβηκα στο πατάρι έκλεισα την βάνα αλλά τίποτε. Μάλλον έχει πρόβλημα ο διακόπτης στο ρολόι . Το παράξενο είναι ότι όταν κλείνω τον γενικό διακόπτη δεν έχω ροή νερού στο μπλε σε όλες τι βρύσες του σπιτιού παρά μόνο στο κόκκινο..
  9. γεια σας φίλοι Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει στο παρακάτω πρόβλημα : κλείνω τον γενικό νερού για να αλλάξω λαστιχάκι στη βρύση του νιπτήρα μπάνιου , ανοίγω την βρύση να αδειάσει το νερό και μετά από 10 λεπτά συνεχίζει να τρέχει το νερό ασταμάτητα. Τι μπορεί να συμβαίνει?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.