Μετάβαση στο περιεχόμενο

Angelika_vl

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Συγνώμη για το μπέρδεμα, το παράθυρο έχει ανοιχτεί στο δικό μου σπίτι, παρανόμως, αφού δεν το βλέπω στα σχεδια. Δύσκολα είναι ορατό από άλλους, άλλα ήθελα να ξέρω πως μπορώ να το τακτοποιήσω/ νομιμοποιησω.
  2. Καλησπέρα, στο διαμέρισμα που αγόρασα προ 8ετιας, είχε ήδη ανοίξει ένα παραθυρο στο wc (δεν υπάρχει στα πολεοδομικά σχέδια) που δεν φαίνεται απο την πρόσοψη του κτηρίου, ούτε είναι ορατό σε κάποιο γείτονα (βλέπει στο τοίχο της βεράντας του σπιτιου). Αυτό εφόσον ελεχθεί απο την πολεοδομία εμπίπτει στο κόστος που αναφέρεται παραπάνω 300* 8 έτη = 2.400ευρω;
  3. Δεν γνωρίζω, για να είμαι ειλικρινής. Μπορώ να ζητήσω το καταστατικό της διαχείρισης της πολυκατοικίας. Απλά αν θέσω το θέμα στη συνέλευση δεν γνωρίζω αν θα συμφωνήσουν όλοι να γίνει αυτή η επανεξέταση καθώς και άλλοι μπορεί τυχόν να επωφελούνται από αυτή την αυθαιρεσία η αν θα θέλουν να εναντιωθούν στον διαχείριστη ο οποίος είναι σχετικά τραμπούκος.
  4. Θα ήταν μια λύση να καλέσω την πολεοδομία και να εξετάσει εκτός από τυχόν παρανομιες - τις οποίες έχει κάνει ο διαχειριστής ήδη πχ έχει κλείσει το πάρκινγκ του - και αυτό το θέμα; Γιατί αν καλέσω έναν ιδιωτη μηχανικό μπορεί να μη δεχθεί να εξεταστεί το σπίτι του, ο διαχειριστής.
  5. Καλησπέρα σας, Στα πλαίσια της συγκεκριμένης συζήτησης ήθελα να ρωτήσω κ εγώ κάτι. Ζω τα τελευταία 5 χρόνια σε πολυκατοικία 6 διαμερισμάτων, όλοι ιδιοκτήτες. Ο διαχειριστής, ανήκε στην εταιρεία που έχτισε τη πολυκατοικία προ 20 ετίας κ έχει ο ίδιος εδώ και 20 έτη τη διαχείριση, επίσης του ανηκει η εταιρεία διαχείρισης κοινόχρηστων που έχει η πολυκατοικία μας. Έχω παρατηρήσει πως το δικό μου διαμέρισμα 105τμ έχει τα ίδια χιλιοστά θέρμανσης, εγώ βρίσκομαι στον πρώτο όροφο με εκεινου. Το διαμέρισμα εκείνου (2ος όροφος) όμως δεν είναι μόνο 105τμ, καθώς πέραν των 105 τμ, έχει εν δυνάμει κ άλλα τόσα τετράγωνικα που εκτείνονται από πάνω δλδ στον 3ο όροφο, αφού έχει εσωτερική σκάλα και εκεί βρίσκονται τα δωμάτια του σπιτιού του (μάλλον ως ημιηπαιθριος;). Το θέμα μου είναι πως ενώ σαν τμ δηλώνει μόνο τα 105τμ θα έπρεπε στα χιλιοστά θέρμανσης να του αναλογεί και αυτός ο υπερβάλλον χώρος, ώστε να γίνεται σωστά η κατανομή του κόστους. Τι ισχύει; Μπορείτε να με συμβουλευσετε;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.