Μετάβαση στο περιεχόμενο

Dionisis Kefallonitis

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Καλημέρα σε όλους. Όσο αναφορά το εάν δεν είχε ληφθεί η ένδειξη είναι κάτι το οποίο μου ανέφεραν και οι της ΔΕΔΔΗΕ αλλά μου κάνει εντύπωση πως και στα πέντε χρόνια που κατοικώ εδώ δεν έχει ξαναγίνει έστω και μια φορά. Κατοικώ σε έναν σπίτι που συνήθως καίω περίπου στο τετράμηνο 2000-2200 kwh. Το ψυγείο μου το αγόρασα τον Οκτώβριο καινούργιο. Ένα Deloghi το οποίο στην αγορά έλεγξα την κατανάλωση σε σύγκριση με άλλα και ήταν σε καλή βαθμίδα. Ηλεκτρολόγο φωναξα και έκανε ελέγχους μέσα στο σπίτι. Με χρήση συσκευών. Δεν βρήκε κάτι το λάθος. Το air condition είναι ένα inverter 9αρι το οποίο εκειγε περίπου 3-6ωρες την ημέρα στα πολύ κρύα. Τις άλλες ώρες έλειπα στην εργασία μου συνήθως. Αφού λοιπόν αποκλείσε την πιθανότητα να μου κλέβουν ρεύμα το μυαλό μου πάει στο ότι κάποιος προηγούμενος ενοικιαστής Ν τον είχε ανοίξει λόγω του ότι έλειπαν οι ασφάλειες. Πάντως όλα αυτά τα χρόνια το ρεύμα μου ερχόταν κανονικά. Πλήρωνα τις kwh που ανέφερα πιο πάνω. Αναμένω απάντηση από τον ΔΕΔΔΗΕ.
  2. Κατάλαβα. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου και τον χρόνο σου. Εχθές ήρθαν και μου έβαλαν ψηφιακό καινούργιο μέτρητη. Αναμένω τα αποτελέσματα από τον ΔΕΔΔΗΕ των μετρήσεων που θα κάνει στον παλιό και να δω πως θα κινηθώ μετά.
  3. Καλησπέρα σε όλους. Όχι καλώδιο δεν βρέθηκε. Και οι της ΔΕΔΔΗΕ με ενημέρωσαν πως θα γίνει έλεγχος σε βάθος όσο αναφορά τις μετρήσεις του σπιτιού και πριν από εμένα να δουν τι έχει γίνει. Εγώ βάσει του τελευταίου λογαριασμού έκαψα 3829 kwh στο τετράμηνο. Έχω ένα σπίτι 50 τετραγωνικά και σαν θερμαντικά σώματα έχω ένα air condition inverter και ένα πάνελ. Πως όμως τόσο καιρό που έρχονται και μετράνε δεν το είδαν έτσι ώστε να ενημερωθώ και εγώ ότι είναι κομμένες?? Έχω μιλήσει και με δικηγόρο Και έχω πάρει τα μέτρα μου. Ούτως ή άλλως δεν έχω παρέμβει καθόλου στον μετρητή όσο είμαι εδώ οπότε δεν φοβάμαι αλλά με αυτά όλα που γίνονται έχω την αίσθηση ότι δεν πρέπει να τα αφήνεις στην τύχη τους διότι δεν βρίσκεις το δίκιο σου εύκολα
  4. Καλησπέρα σε όλους. Λόγω του αυξημένου λογαριασμου της ΔΕΗ(909ευρω - 3.829 kwh) επικοινώνησα με την ΔΕΔΔΗΕ να δω τι συμβαίνει. Με ενημέρωσαν πως να τσεκάρω τον μετρητή κλείνοντας τον καταρχάς να δω εάν γυρίζει η ροδέλα και να τσεκάρω την μέτρηση εάν είναι σωστή η μέτρηση. Και τα δύο ήταν σωστά. Άρα σε επόμενη φάση φωναξα ηλεκτρολόγο να δω εάν έχω κάποιο θέμα με κάποια συσκευή στο σπίτι και κάποια διαροη που δεν πρόεκυψε κάτι. Κατόπιν αιτηθηκα έλεγχο μετρητή. Σήμερα ήρθαν οι της ΔΕΔΔΗΕ και με ενημέρωσαν πως και οι δύο ασφάλειες σφραγίδες του μετρητή έλειπαν που σημαίνει ότι κάποιος τον έχει ανοίξει. Πράγμα που ποτέ στην πενταετία δεν έπραξα. Θα τον πάρουν αύριο με ενημέρωσαν και θα τον αντικαταστήσει έτσι ώστε να τον ελέγξουν και για ρευματικλοπη αλλά και για να δω εάν είναι προβληλατικος και μου έκαψε περίπου 2000kwh πάραπανω από τι καίω συνήθως στο τετράμηνο. Εγώ τώρα πως μπορώ να αποδείξω ότι δεν τον έχω πειράξει τον μετρητή και πως κάποιος προηγούμενος ενοικίαστης δεν τον πείραξε?? Ο ηλεκτρολόγος της ΔΕΔΔΗΕ με ενημέρωσε πως θα φανει ποτέ έχει γίνει παρέμβαση στον μετρητή. Ισχύει? Εγώ αύριο καλού κακού θα πάω με δικηγόρο στην ΔΕΔΔΗΕ να το δω το θέμα. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.