Μετάβαση στο περιεχόμενο

Nelbur

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Nelbur

  1. Μάλιστα κατάλαβα. Άρα οι πιο λογικές λύσεις είναι είτε η ενοικίαση μονοκατοικίας όπως προτείνατε αρχικά, ή τουλάχιστον ένα ρετιρέ γωνιακό που δεν θα βρίσκεται τοίχο-τοίχο με άλλο διαμέρισμα. Στα 26 δεν με κόβω να χτίζω δικό μου σπίτι. Πριν από 2.5 χρόνια έμενα σε άλλη πόλη όπου σπούδαζα, κι ευτυχώς μου έτυχαν φυσιολογικοί γείτονες γιατί ακόμα θα σπούδαζα. Τα 100dB ήταν απλά μια υπερβολή για να δείξω τη σοβαρότητα του θέματος. Εν πάση περιπτώσει έχετε δίκιο ότι τα ερωτήματα απαντήθηκαν και με το παραπάνω κι ευχαριστώ για τον χρόνο όλων σας. Ό,τι άλλη συμβουλή (αν υπάρχει) δεκτή φυσικά 😊
  2. Αν μιλάμε για δωμάτιο 20τ.μ που θα ήθελα να ηχομονώσω από θορύβους που προέρχονται από το διπλανό διαμέρισμα και το κάτω διαμέρισμα, και ταυτόχρονα να γίνει πολύ καλή δουλειά, για τί ποσό μιλάμε περίπου; Ή είναι πολύ γενική η ερώτηση; Κυρίως σκέφτομαι για θορύβους που έχουν σχέση με μεταφορά επίπλων πέρα δώθε και το κλείσιμο συρταριών/ντουλαπιών στα 100dB ή δεν ξέρω κι εγώ τι στο καλό κάνουν όλη μέρα (που απ' ότι βλέπω λέγονται κτυπογενείς.
  3. Είμαι έτοιμος να αλλάξω για τρίτη φορά διαμέρισμα σε διάστημα 2.5 χρόνων, μιας κι έχω σοβαρό πρόβλημα με τον ύπνο που επιδεινώνεται από την απίστευτη φασαρία των γειτόνων και τη μη τήρηση των ωρών κοινής ησυχίας. Στα τελευταία δύο διαμερίσματα (οικοδομές χτισμένες το '84 και 2006) μου φάνηκε πως δεν υπήρξε η παραμικρή σκέψη για ηχομόνωση όταν έγινε το χτίσιμο. Συγκεκριμένα η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι αν υπάρχει τρόπος να αξιολογήσω κατα πόσο 'καλή' είναι η επόμενη οικοδομή που θα πάω να μείνω σ' αυτό το θέμα, αν οι νεόδμητες προσφέουν λίγο καλύτερη ηχομόνωση και πώς θα μπορούσα να είμαι σίγουρος για όλα αυτά εκ των προτέρων (πριν δώσω την προκαταβολή και κάνω την μετακόμιση). Ευχαριστώ και συγνώμη αν είναι κάπως αφελής η ερώτηση.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.