Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τσίντζος Βησσαρίων

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Φοιτητής

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Τσίντζος Βησσαρίων's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σας! Οι τρεις αυτές κατευθύνσεις και δίνονται στον μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών που προσφέρει το τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών στην Πολυτεχνική σχολή της Πάτρας. Εγώ είμαι προπτυχιακός φοιτητής και μάλιστα στην πολύ αρχή ακόμα. Το γνωρίζω ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς για να με προβληματίζουν τέτοια θέματα. Απλώς σιγά σιγά αντιλαμβάνομαι ότι θα ήθελα να ασχοληθώ με τα αντικείμενα του Μηχανολόγου ερευνητικά και αν είμαι όσο ικανός χρειάζεται και τα καταφέρω να κάνω και διδακτορικό είτε στην Ελλάδα είτε στο Εξωτερικό. Έτσι θα ήθελα να ξεκινήσω να μελετώ εκτενέστερα κάποια από αυτές τις κατευθύνσεις όσο προλαβαίνω ( Αποτελούν άλλωστε και τις βασικές κατευθύνσεις που επιλέγουμε και σε προπτυχιακό επίπεδο) και να εμβαθύνω όσο περισσότερο μπορώ σε αυτήν. Υπάρχουν πράγματα που μου αρέσουν και στις 3 κατευθύνσεις οπότε την ερώτηση την έκανα με γνώμονα το ποια από αυτές τις κατευθύνσεις έχει το λιγότερο κορεσμένο πεδίο έρευνας αυτή την στιγμή ώστε να επιλέξω αυτήν. Όσο για το ότι κανείς δεν μπορεί να ξέρει για το μέλλον το καταλαβαίνω και συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Η αλήθεια είναι ότι είμαι από τα άτομα που θέλουν τα τα έχουν όλα σχεδιασμένα στο μυαλό του και αυτό είναι πράγματι κακό. Ευχαριστώ πολύ!
  2. Τομέας Εφαρμοσμένης Μηχανικής και Τεχνολογίας Υλικών 1)Κεραμικά και Προηγμένα υλικα 2)Προηγμένοι Μέθοδοι Αντοχής Υλικών και Κατασκευών 3)Δυναμική Κατασκευών 4)Προηγμένη Μηχανική Συνθετών Υλικών και Κατασκευών 5)Θεωρία Βισκοελαστικότητας 6)Υπολογιστική Μηχανική Τομέας Παραγωγής και Σχεδιασμού 1)Σχεδιασμός Οχημάτων 2)Ειδικά κεφάλαια ρομποτικής 3)Ειδικά κεφάλαια Τριβολογίας 4)Ειδικά κεφάλαια Σχεδιασμού Μηχανών 5)Στοχαστικά Σήματα και Συστήματα Τομέας Ενεργειακών Συστημάτων 1)Ανώτερη θερμοδυναμική 2)Ανώτερη Μηχανική των Ρευστών 3)Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας 4)Ανώτερη Υπολογιστική Ρευστομηχανική 5)Πολυφασικές ροές 6)Τυρβώδη Ρευστοθερμικά Φαινόμενα Ποια από τις παραπάνω κατευθύνσεις και κύκλους μαθημάτων πιστεύεται ότι θα έχουν μελλοντικά τις καλύτερες προοπτικές τόσο επαγγελματικά όσο και ερευνητικά, για κάποιον άτομο που πιθανώς να ήθελε να ασχοληθεί σε διδακτορικό επίπεδο με αυτά τα πεδία. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.