Μετάβαση στο περιεχόμενο

pucca

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ευχαριστώ πολύ όλους για τις κατατοπιστικές απαντήσεις. Ποιος πιστεύετε είναι ο καλύτερος τρόπος να κλείσει; είναι οκ αυτό που λέει για τα μπάζα, αμμο και μπετό; Δεν θα υπάρξει πρόβλημα με το υπέδαφος μετά από καιρό; Δεδομένου της έδρασης επι εδάφους. Καθαρα και μόνο για απορία, φαντάζομαι τα υποστυλώματα και τα δοκάρια που αναφέρεστε είναι οι κάθετες και οριζόντιες κολωνες μπετου που υπάρχουν στις γωνιές σαν σκελετός, οπου είναι πιο χοντρός από τους τοίχους; Αν ειναι αυτά ευτυχώς δεν έχει πειραχτεί κάτι τέτοιο!! Οι κολωνες του ισογείου φαντάζομαι ενώνονται με τα υπόγεια θεμέλια του σπιτιού.. Τα θεμέλια τι σχήμα έχουν; Μεχρι τώρα τα φανταζόμουν σαν ένα μεγάλο κύβο κάτω από το σπιτι με όγκο. Ομως τώρα είδα πως υπάρχει χώμα κάτω από το σπιτι και εφόσον λέτε ότι υπάρχει πλάκα που εδράζεται στο έδαφος, μάλλον πρέπει να είναι περιμετρικά;;
  2. (μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos33) Καλησπέρα, Ελπίζω να βάζω την απορία μου στο σωστό μέρος. Σε ισόγειο οικογενειακό διαμέρισμα τριπλοκατοικίας του '75, εμφανίστηκαν υγρασίες και οι ιδιοκτήτες κάλεσαν υδραυλικό. Αυτός είπε πως οι πήλινες παλαιές σωληνώσεις αποχέτευσης έχουν σπάσει κάπου και πρέπει να αντικατασταθούν με πλαστικές. Έσκαψε πολύ κατά μήκος του κτηρίου (από μπροστά μέχρι πίσω), σε βάθος περίπου 50-60 πόντους και πλάτος περίπου 50 πόντους για να τις αφαιρέσει και να περάσει καινούριες. Κατέβασε σοβάδες από τοίχους και γενικά πολύ δουλειά. Γέμισε τις τρύπες με πέτρες, μπάζα και άμμο. και θέλει να ρίξει τσιμέντο από πάνω Το είδα πρόσφατα σε αυτή την κατάσταση και αναρωτιέμαι κατά πόσο μπορεί αυτό το σκάψιμο να επηρεάζει την στατικότητα του κτηρίου. Το διαμέρισμα είναι ισόγειο- υπόγειο. έχει μικρό κήπο μπροστά και πίσω αλλά είναι πιο χαμηλά από το ύψος του δρόμου. Τι πιστεύετε? είναι οκ να το κλείσει έτσι?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.