Μετάβαση στο περιεχόμενο

sssibbb

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sssibbb's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σύμφωνα με αυτό... "Τροποποιήσεις φυσικού και οικονομικού αντικειμένου Ενδεικτικά αλλαγές που γίνονται αποδεκτές κατά την φάση του ελέγχου και της πιστοποίησης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου της επενδυτικής πρότασης είναι:........ Υλοποίηση τμήματος της εγκεκριμένης πρότασης με ανάλογη προσαρμογή του οικονομικού αντικειμένου προς τα κάτω εφόσον καλύπτεται το κατώτερο όριο επιχορήγησης." .....Εγώ θα κόψω κάποια (2) από τα προτεινόμενα προϊόντα...ελπίζω να είναι ΟΚ
  2. Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση... Και ναι εννοώ κάτι τέτοιο... αυτό που λέω είναι πως αποτελεί τμήμα της (απροστάτευτης) όδευσης διαφυγής με τις αποστάσεις εντός ορίων (κατηγορία Ζ3) Είμαι σωστός??
  3. Προκειται για προσθήκη ανοιχτού παταριού που εξυπηρετεί καθαρά μηχανολογικό εξοπλισμό σε βιομηχανικό κτίριο, στο οποίο πατάρι τοποθετώ ανεμόσκαλα σταθερής κ μόνιμης κατασκευής κ κατάλληλων διαστάσεων (κτλ...) σύμφωνα με Κτιριοδομικό κ Κανονισμό Πυροπροστασίας.... Οι αποστάσεις, οι έξοδοι διαφυγής κτλ... είναι όλα σύμφωνα με τον κανονισμό... Μήπως κάνω κάποιο χοντρό λάθος κ μου ζητάνε κανονική σκάλα, η οποία δεν εξυπηρετεί καθόλου την υπάρχουσα διαρρύθμιση, ή ... (εδώ θα ήθελα τη γνώμη σας) ps. (Οι πτυσσόμενες σκάλες απαγορεύονται???)
  4. Γεια χαρα. Έχουμε αγρτμχ. 2.7 στρ. εκτός σχδ. 40μ. από οικισμό, με ιδιωτικό ναό 50 τ.μ, για τον οποίο δεν υπάρχει άδεια, καθώς ο ιδιοκτήτης ισχυρίζεται πως δεν απαιτούνταν από ναοδομία μέχρι 50 τ.μ. Ισχύει κάτι τέτοιο??? Να συμπληρώσω πως ελέχθηκε εκ των υστέρων από κληρικούς της μητρόπολης και όλα ΟΚ αλλά δεν υπάρχουν "χαρτιά"... Πρόκειται για την ανέγερση αποθήκης άσχετης με τον ναό...με τη δόμηση τι γίνεται?? Αυτά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιες απαντήσεις..
  5. Συνάδελφε ευχαριστώ για την απάντηση. Με μία γρήγορη ματιά (bold)μάλλον καλύπτομαι...Θα την μελετήσω αργότερα. Και πάλι ευχαριστώ
  6. Γεια χαρα. Εχουμε αγροτεμάχιο 8.5 στρ. εκτός σχεδίου το οποίο είναι χωρισμένο σε 3 ηλικιωμένα αδέρφια (2.8 στρ. έκαστος) μόνο στα λόγια χωρίς τίτλους, συμβόλαια, κληρονομητήρια κτλ. Ο ένας εκ των τριών 8έλει να χτίσει με την παρέκλιση του 1962, (έχει το απαιτούμενο πρόσωπο, δεν 3έρω για τον δρόμο (τον βολεύει η απόσταση Δ) και το πρόβλημα είναι η κυριότητα του και γενικά οι τίτλοι κυριότητας. Μπορει να αποδειχθεί σαν κύριος οικοπέδου με ηλικιωμένους μάρτυρες, υπεύθυνη δήλωση παρουσία δικηγόρου κτλ...? Δεν γνωρίζω τη διαδικασία, αλλά μήπως πρόκειται για κατάτμηση εκ νέου η οποία καταργεί τον κανόνα του '62? Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Ευχαριστώ.
  7. Ευχαριστώ για τις απαντησεις, αλλά δεν είμαι σίγουρος για την προσομείωσή του. Η υποστήριξη πρότεινε να "σηκώσω" 4 κολώνες όσο και το ύψος του σιλό και να φορτίσω με (g=8 και q=900)/4 την καθεμία, ώστε να πάρω αποτελέσματα για την κοιτόστρωση. Vasemax, το έχεις θεωρήσει σαν πλάκα εδραζόμενη?
  8. Έχει ασχοληθεί κανένας με μελέτη σιλό αποθήκευσης (15μ δια, 11μ ύψος, 8tn βάρος, μεγ. χωρητικοτητα 900tn σιτηρών), μ'ενδιαφέρει η θεμελίωσή του. Μπορεί να με διαφωτίσει κάπως ως προς την προσομοίωση και τους ελέγχους; Ευχαριστώ.
  9. Τα 2 παρακάτω site είναι σχετικά με ευρωκώδικα 3 (άρθρα, προτάσεις, forum, excel-ακια και άλλα) στα αγγλικά το 2ο και αγγλικά, γαλλικα, γερμανικα, ισπανικα κ.α. στο 1ο. enjoy http://www.access-steel.com http://sefie.steelbiz.org/Default.aspx
  10. Γεια σας, είμαι νέος (στις μελέτες κ' στο site) μηχανικός και πρέπει να πω πως το site φαίνεται να είναι (το "ξεφύλλισα" στα γρήγορα) πολύ χρήσιμο για παλιούς και νέους μηχανικούς, σαν μια άτυπη Ε-Πoleodomia... Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει βιβλιογραφία "must have" σχετικά με μελέτες κτιριακών έργων σχετικά με σχέδια στατικών και αρχιτεκτονικών μελετών με οποιοδήποτε υλικό (σκυροδεμα, μεταλλικα κυρίως) που να λειτουργουν ως υπόδειγμα και σημείο αναφοράς για κάποιον που ασχολείται πρώτη φορά. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.