Μετάβαση στο περιεχόμενο

Niki Kni

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Niki Kni

  1. Όχι λάθος διατύπωση το εξ αδιαιρέτου. Έχει γίνει γονική παροχή σε μένα το 50% της ιδιοκτησίας του ακινήτου. Στην πρώτη περίπτωση τα 58τ.μ του ακινήτου στη δεύτερη περίπτωση τα 37 τ.μ του ακινήτου.
  2. Καλησπέρα σας Έχω δηλωμένη στο όνομα μου κύρια κατοικία με συνολικό εμβαδόν + βοηθητικού χώρους + γκαράζ στα 97 τ.μ. Έχει μεταφερθεί εξ'αδιαιρέτου ποσοστό 50% της κατοικίας στο χωριό (Δυόροφη κατοικία) (58 τ.μ το ισόγειο + 58 ο πάνω όροφος) Επίσης έχει μεταφερθεί εξ'αδιαιρετου 50% κατοικία στο 2ο χωριό (37 τμ). Επειδή δε κάνω καμία χρήση εκ των παραπάνω ακινήτων στα χωριά θέλω να φτιάξω εξοχική κατοικία. Πόσα τ.μ δικαιούμαι βάσει εισοδήματος και των παραπάνω ακινήτων στη κατοχή μου? Έχω εισόδημα ετήσιο ************* ευρώ η σύζυγος μου. *************** στο όνομά μου από το ******* & ***************** στο όνομα συζύγου από το ******** Δε ξέρω αν το θέτω σωστά αλλά τι δικαιούμαι να κτίσω βάσει περιουσιακών + εισοδήματος. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Τα προσωπικά δεδομένα διαγράφηκαν, για την δική σας ασφάλεια. Ούτως ή άλλως δεν αφορούν το φόρουμ μηχανικών αλλά είναι θέμα λογιστή. Γιάννης
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.