Μετάβαση στο περιεχόμενο

nikos1975

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by nikos1975

  1. Καλησπέρα, επειδή έχω μια τέτοια περίπτωση και εγώ, μήπως σας άφησαν να "κολλήσετε" στο πλάγιο όριο με το αδόμητο?
  2. Ο όμορος έχει εκδώσει Ο.Α. αλλά δεν έχει κάνει ούτε την εκσκαφή, και αφήνει απόσταση από το όριό μας. Και εγώ θέλω να κολλήσω στο μεταξύ μας όριο γιατί στο άλλο όριο ο κτισμένος γείτονας έχει απόσταση 3μ από το όριο.
  3. Για τις τωρινές περιπτώσεις δεν νομίζω ότι με καλύπτει κάποια άλλη εκτός από την περ.δ Τώρα για τις μελλούμενες δεν ξέρω. Το πρόβλημα είναι ότι μόνο ο προϊστάμενος ("παρακινούμενος" από γείτονα) της ΥΔΟΜ θέτει το θέμα. Ο υπάλληλος συμφωνεί μαζί μου στην ύπαρξη αδόμητου οικοπέδου μέχρι την ολοκλήρωση των τοίχων πλήρωσης.
  4. Δυστυχώς δεν βρήκα κάτι. Μήπως υπάρχει κάποιο έγγραφο με τον ορισμό (όχι φορολογικός) για το πότε θεωρείται το κτίριο τελειωμένο? Θεωρητικά για να ανανεωθεί επ' αόριστον η Ο.Α. πρέπει να έχουν τελειώσει τουλάχιστον οι σκυροδετήσεις.
  5. Εκεί έψαχνα κι εγώ αλλά δεν βρήκα κάτι. Αναφέρομαι στο αρ.14 ΝΟΚ περίπτωση δ.
  6. Για την τοποθέτηση οικοδομής σε γωνιακό οικόπεδο και προκειμένου να εφάπτεται στο ένα πλάγιο όριο χρησιμοποιούμε την περίπτωση που το γειτονικό οικόπεδο είναι αδόμητο. Αλλά στο γειτονικό οικόπεδο έχει βγει άδεια οικοδομής η οποία δεν έχει εφαρμοσθεί ακόμη. Από την ΥΔΟΜ μας είπαν ότι η ΔΑΟΚΑ πρόσφατα όρισε ως αδόμητο ένα οικόπεδο με οικοδομική άδεια, μέχρι η υπό ανέγερση οικοδομή να φθάσει στην τοιχοποιία. Μήπως κάποιος συνάδελφος έχει υπόψη του το εν λόγω έγγραφο της ΔΑΟΚΑ γιατί δεν μπορούμε να το βρούμε?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.