Μετάβαση στο περιεχόμενο

brainteaser

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by brainteaser

  1. Γενικά ψάχνω από μικρές αγγελίες μέχρι θέσεις διδακτορικού για να καταλάβεις. Ενεργοποίησε τα κονέ σου από συγγενείς και φίλους γιατί γενικά οι μελέτες και τα ενεργειακά θέματα θέλουν λίγο σπρώξιμο και δε σε παίρνουν εύκολα. Επίσης προσπάθησε να διαβάζεις και σχετική βιβλιογραφία ή να συμμετέχεις σε σεμινάρια ώστε να κρατάς μια επαφή με το αντικείμενο.
  2. Καλώς ήλθες συνάδελφε στο χαοτικό και απύθμενο κόσμο της Πληροφορικής - Τηλεπικονωνιών. Είμαι και εγώ στην ίδια κατάσταση με σένα όσον αφορά τη στροφή (φουρκέτα!) από telecom σε ενέργεια. Αυτό που έχω καταλάβει δουλεύοντας στο συγκεκριμένο αντικείμενο είναι ότι είναι σχετίζεται πολύ με πληροφορική (που απεχθανόμουν από τη σχολή) και επίσης ότι για να πας μπροστά πρέπει να παίρνεις συνεχώς καινούριες πιστοποιήσεις, λες και δε φτάνουν τόσα μαθήματα που έχουμε δώσει όλοι αλλά πρέπει να είσαι πιστοποιημένος απο τη microsoft, cisco, sun, redhat κλπ. επίσης και άσχετος με το αντικείμενο να είσαι , αν δώσεις τις πιστοποιήσεις σε μετράνε και μπορείς να το παίζεις κιόλας! Πολλοί που υπάρχουν στο χώρο έχουν τελειώσει κάποιο κολλέγιο αμφιβόλου αξίας και μπορεί να είναι και σε υψηλά κλιμάκια, αν είναι καλά τσιράκια των διευθυντών. Μπορεί και η ενέργεια να έχει τα μείον της, αλλά τουλάχιστον έχεις να κάνεις με ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο στην πράξη και όχι στη virtual οθόνη του υπολογιστή και είναι άνθρωποι του κλάδου (ηλεκτρολόγοι, μηχανολόγοι) και δίπλα τους θα μάθεις πολλά, θα σε σεβαστούν και θα σε βοηθήσουν και δε θα σου πουν διάβασε την τάδε πιστοποίηση για να μάθεις. Εξάλλου φίλε, νομίζω ότι πρέπει κανείς να ακολουθεί την καρδιά του και good luck...
  3. Καλησπέρα συνάδελφοι, Ενδιαφέρομαι να παρακολουθήσω το σεμινάριο για το ηλεκτρολογικό πρόγραμμα EPLAN που διοργανώνει ένα ιδιωτικό εκπαιδευτήριο. Παρακαλώ τους ενεργειακούς μηχανικούς που έχουν γνώση του προγράμματος η άπλα το έχουν ακούσει να μου πουν τις παρατηρήσεις τους σχετικά με τη χρησιμότητα του προγράμματος στην αγορά εργασίας και αν αξίζει η παρακολούθηση και η πιστοποίηση, δεδομένου ότι είναι από τα ακριβά (150 ευρώ).
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.