Μετάβαση στο περιεχόμενο

Christos Anthouloudis

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Καλησπέρα . Η συγκεκριμένη γειτονία είναι ένα από τα μεγαλύτερα μετόχια προαστιακά της πόλης των Χανίων . Τα ακίνητο στην συγκεκριμένη περιοχή δόθηκε σαν ανταλλάξιμο στον προπάππου που ήρθε από Μικρά Ασία . Πολλά από τα μέρη του μετοχιού , κομμάτια από τον τοίχο που το περιέφραζε δύο μεγάλες καμάρες και αρκετά πηγάδια , σώζονται μέχρι και σήμερα . Τώρα για το αν η περιοχή είναι διατηρητέα δεν το γνωρίζω.
  2. Dimitris gm ευχαριστώ για τις πληροφορίες . Γενικά η συγκεκριμένη περιοχή έχει πολλά θέματα . οι περισσότερες περιουσίες στην περιοχή είναι από ανταλλάξιμα .
  3. Το θέμα είναι λίγο σύνθετο και σε αυτό έχετε δίκιο . Το ακίνητο που έχω στην κατοχή μου ήταν της γιαγιάς μου , είναι τουλάχιστον χτισμένο πριν από 150 χρόνια , πετροχτιστο , και βρίσκεται σε ένα παλιό μετόχι στα Χανιά. Είναι θολωτή κατασκευή και το παράθυρο που αναφέρω είναι το μοναδικό που έχει το κτήριο. Ο τοίχος είναι στο όριο των οικοπέδων αλλά είναι μέσα στα όρια του δικού μου . Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας .
  4. ->Μεταφέρθηκε στα Θέματα Ιδιωτών. Didonis<- Καλημέρα . Ψάχνοντας στο διαδίκτυο για ένα θέμα που αφορά την αυθαίρετη δόμηση του γείτονα σε όμορο τοίχο μου με το οικόπεδό του έπεσα πάνω στο Forum της σελίδας σας και διάβασα ενδιαφέροντες και σοβαρές αναφορές . Το θέμα έχει ως εξής . Σε όμορο τοίχο μου ο γείτονας του διπλανού οικοπέδου ανέγειρε αυθαίρετα και χωρίς την συγκατάθεσή μου δώμα με αποτέλεσμα να μου κλείσει το μοναδικό υπάρχον παράθυρο του δικού μου δώματος . Ο τοίχος που έχει χτιστεί εφάπτεται στον δικό μου . Το μόνο που άφησε είναι ένα μικρό κάθετο φεγγίτη στην ταράτσα του δικού του δώματος που έχει τον ρόλο του φωταγωγού διαστάσεων 40x40 εκατοστών . Οι απορίες μου είναι οι εξής (πέραν της αυθαίρετης δόμησης ), έχει το δικαίωμα να μου κλείσει το μοναδικό παράθυρο του δώματος μου και αν όχι τι πρέπει να κάνω από εδώ και στο εξής ; Να αναφέρω ότι ο εν λόγω κύριος έχει ξεκινήσει διαδικασίες νομιμοποίησης των αυθαιρεσιών του . Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το οποιοδήποτε ενδιαφέρον .
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.