Μετάβαση στο περιεχόμενο

Dimitris_15

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Dimitris_15

  1. Ναι υπάρχει τελική οριζοντιογραφία από τοπογράφο με τα όρια πλημμύρας και έχει οριοθετήσει και το ρέμα από την αντίστοιχη αρμόδια υπηρεσία. Ευχαριστώ πολύ. Το ζήτημα είναι το το οικόπεδο είναι ενιαίο αλλά το τμήμα που συνορεύει με το ρέμα είναι το εκτός οικισμού οπότε πρέπει να πάρω τα 20 μέτρα απόσταση μάλλον.
  2. (μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Καλησπέρα, έχω ένα οικόπεδο που το μισό είναι εντός και το άλλο μισό εκτός οικισμού δίπλα σε ρέμα. Το εκτός οικισμού είναι άρτιο και οικοδομήσιμο κατά παρέκκλιση και είναι το τμήμα του οικοπέδου που συνορεύει με το ρέμα. Σύμφωνα με την νομοθεσία 4258/2014 για ρυθμίσεις θεμάτων για υδατορέματα για εκτός οικισμού πρέπει να απέχεις 20 μέτρα από το όριο πλημμύρας και 10 μέτρα για τα εντός οικισμού. Ποια από τις δυο αποστάσεις πρέπει να λάβω υπόψιν τα 10 ή τα 20 μέτρα σε αυτό το οικόπεδο;;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.