Μετάβαση στο περιεχόμενο

Nikos54321

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Nikos54321

  1. Μια που δεν απαντούσε το τηλέφωνο που βρήκα, έστειλα email. Από ότι έχω ακούσει από φίλους, δεν απαντάνε ποτέ. Ελπίζω να κάνουν λάθος... "Α, δικό σου είναι αυτό το νούμερο που παίρνει συνέχεια; Θα σε πάρω το απόγευμα." Το απόγευμα αυτό δεν ήρθε ποτέ και οι κλήσεις μου παραμένουν αναπάντητες. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον πάντως. Η αλήθεια είναι ότι δεν ζω στην Ελλάδα.
  2. Φίλοι, ευχαριστώ για τα σχόλια αλλά όπως είπα δεν ψάχνω να βρω το δίκιο μου εδώ. Δεν θα ήθελα να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες της ιστορίας γιατί πραγματικά ντρέπομαι. Όσον αφορά το κόστος, η αλήθεια είναι ότι πιστεύω ότι αντιεπαγγελματική συμπεριφορά σαν κι αυτή δεν είναι σωστό να γίνεται ανεκτή, ανεξαρτήτως κόστους. Μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει κάποιος εποπτικός μηχανισμός. Θα περίμενα να (αυτο)προστατεύεται ο κώδικας δεοντολογίας σας που αναφέρθηκε.
  3. Δεν περιμένω από ένα φόρουμ να δικάσει ούτε φυσικά να σχολιάσει επί της εγκυρότητας των λεγόμενών μου. Ήλπιζα σε κάποιον εξωδικαστικό μέσο επίλυσης τέτοιων διαφορών, για παράδειγμα κάποιο σύλλογο, εποπτική αρχή... Από ότι καταλαβαίνω, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο...
  4. Τότε φαντάζομαι "προσωπικές διαφωνίες", όπως το να παρακρατώ κάτι που σου ανήκει, λύνονται μόνο δικαστικά. Αυτή τη στιγμή δεν με νοιάζει η οικονομική ζημιά. Με νοιάζει η κοροϊδία και η παντελής έλλειψη επαγγελματικής συνείδησης και ευθύνης. Αυτά φαντάζομαι δεν αφορούν κανέναν στο φόρουμ.
  5. Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες όμως αυτή τη στιγμή δεν έχω κανένα στοιχείο πλην των προσωπικών μου φυσικά. Και φαντάζομαι για όλες αυτές τις πράξεις χρειάζεται χρόνος και χρήμα. Γιατί πρέπει να πληρώσω εγώ την αδιαφορία/αμέλεια του μηχανικού; Θα περίμενα ότι το φόρουμ θα ήταν απόλυτα σχετικό με αυτό το θέμα.
  6. "Επαγγελματίας" Μηχανικός - Αρχιτεκτονας δεν μου επιστρέφει τους τίτλους ιδιοκτησίας και τα σχέδια ιδιοκτησίας μου τα οποία του είχα δώσει για μια μελέτη εδώ και 3 χρόνια. Επιλέγει να μην απαντάει στα τηλεφωνήματα μου στο κινητό του παρότι έχει πάρει το μήνυμα από συναδέλφους και συγγενείς του ότι τον αναζητώ για αυτό το λόγο. Τι μπορώ να κάνω; Δικηγόρος;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.