Μετάβαση στο περιεχόμενο

Nick_80

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Nick_80

  1. Ευχαριστω πολυ.Παλι σκατα τα εκαναν.
  2. Ξερω τι σημαινουν οι χαρακτηρισμοι.Επισης δεν φαινεται κανενα υπομνημα στα στρεμματα μου.Απλα εβαλα τις συντεταγμενες.
  3. (Έγινε μεταφορά στην ενότητα για ιδιώτες. Didonis) Καλησπερα.Μολις ειδα οτι αναρτηθηκαν οι νεοι δασικοι χαρτες της Χαλκιδικης.Εχω 15 στρεμματα και σχεδον τα 2/3 μου τα εβγαλαν ΑΔ με επιπλεον πληροφορια ΑΝ,20.Τα υπολοιπα ειναι απλα ΑΔ,20.Επιτρεπεται το οργανωμενο καμπινγκ σε τετοιες περιοχες?
  4. οχι δικη μου παραθεση ηταν.Κατι λαθος θα εκανα.
  5. Πηρα τηλ το Δασαρχειο που ανηκει το κληροτεμαχιο και μου ειπαν οτι εφοσον φαινεται στον χαρτη σαν κληροτεμαχιο δεν χρειαζεται να κανω κατι...Δηλ ο αποχαρακτηρισμος θα γινει αυτοματα?
  6. Γεια σας ειναι το πρωτο μου post εδω και θα το εκτιμουσα πολυ αν θα μπορουσατε να με βοηθησετε γιατι εχω μπερδευτει με τους απειρους νομους που υπαρχουν περι δασικης νομοθεσιας.Εχω ενα κληροτεμαχιο το οποιο δεν εχει καλλιεργηθει ποτε (τουλαχιστον απ οτι ειδα σε φωτογραφιες του κτηματολογιου) και το εχουν χαρακτηρισει ΑΔ 20 (το 20 ειναι κληροτεμαχιο).Εχω τιτλους απο το 1938.Εχω δικαιωμα δομησης και γενικα τι δικαιωματα εχω?Πρεπει να υποβαλλω καποια αντιρρηση?Επισης αυτον τον καιρο γινεται αναμορφωση δασικου χαρτη.Πρεπει να κανω καποια αιτηση?Ευχαριστω εκ των προτερων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.