Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Panagiotis L.

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Δείτε εδώ κάτι πιο κατατοπιστικό. Αυτές είναι οι φωτογραφίες των 2 γειτονικών (μπρος και πίσω) οικοπέδων που έχουν κολόνες μέσα. Όπως βλέπετε είναι Μέση Τάση και το καλώδιο περνάει και κόβει το ενδιάμεσο οικόπεδο στα δύο.
  2. Ευχαριστώ καταρχάς για τις απαντήσεις. Το περίεργο με την υπόθεση είναι ότι ΠΟΥΘΕΝΑ δεν εμφανίζεται δουλεία. Ούτε στο Κτηματολόγιο ούτε και στα συμβολαιογραφικά του οικοπέδου. Νομικά δηλαδή δεν υπάρχει τίποτα. Δεν ξέρω αν το κάνει μονομερώς ο ΔΕΔΔΗΕ (που εκεί λογικά αναφέρεται και η δυνατότητα μετακίνησης που προβλέπεται όπως λέει το site του ΔΕΔΔΗΕ που αναφέρθηκε πιο πάνω). Επίσης τα καλώδια είναι Μ.Τ. οπότε η απόσταση ασφαλείας (κατά ΔΕΔΔΗΕ πάντα) είναι 3μ.
  3. Το ότι πρέπει να απευθυνθώ σε δικηγόρο και μηχανικό το γνωρίζω. Ο μηχανικός μου βέβαια δεν έχει ξαναχειριστεί παρόμοιο θέμα. Γιαυτό ρωτάω και εδώ μήπως κάποιος το έχει συναντήσει ώστε να μου πει αν είναι κάτι εφικτό (το να κουνηθούν στύλοι/καλώδια κλπ.).
  4. Αν δεν υπάρχει στο Κτηματολόγιο που υπάρχει καταγεγραμμένη η δουλεία? Ουσιαστικά αυτό είναι το θέμα. Αν δεν τηρείται η απόσταση ασφαλείας δεν είναι "υποχρεωμένος" ο ΔΕΔΔΗΕ να τα κουνήσει εφόσον εμποδίζει τη δόμηση?
  5. Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τις γνώμες/εμπειρίες σας σχετικά με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με ένα οικόπεδο. Το εν λόγω οικόπεδο το διασχίζουν κάθετα καλώδια μέσης τάσης του ΔΕΔΔΗΕ χωρίς να υπάρχει όμως κολόνα εντός των ορίων του. (Υπάρχουν παλιές σιδερένιες κολώνες στο μπροστά και πίσω οικόπεδο). Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να περνάνε σε πολύ χαμηλό ύψος τα καλώδια (<8μ) το οποία το "κόβουν" στα δύο όπως φαίνεται και στην εικόνα. (με κόκκινο είναι τα όρια του οικοπέδου και με μαύρο έχω τονίσει τα καλώδια για να φαίνονται). Με βάση την εμπειρία σας, και εφόσον στο απόσπασμα του Κτηματολογίου δεν εμφανίζεται δουλεία, αν εκδοθεί οικοδομική άδεια υπάρχει περίπτωση ο ΔΕΔΔΗΕ να κουνήσει τα καλώδια? Σας παρακαλώ θα ήθελα να βοηθήσει κάποιος που το έχει ξανακάνει/συναντήσει γιατί από ανεπίσημες και πρόχειρες γνώμες έχω ουκ ολίγες! Φανταστείτε ότι ανάλογα με το ποιον ρωτάς στον ΔΕΔΔΗΕ παίρνεις διαφορετική απάντηση και σίγουρα κανείς δεν σου απαντάει με σιγουριά. Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.