Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φουρνέλος

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φουρνέλος's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σωστά 3 / 3 Αλλά στο 4 όχι εκτός καταστήματος (δεν μπαίνουν συμπιεστές κλπ στον ακάλυπτο), αλλά εντός ψυχροστασίου (στο υπόγειο σε δικό του χώρο) και από εκεί με ανεξάρτητο αεραγωγό βεβιασμένης κυκλοφορίας εκτός καταστήματος.
  2. Ιδέα δεν έχω. Το μόνο που ξέρω είναι πως με απασχόλησε πρόσφατα ο κλιματισμός ενός supermarket. Και παρατηρώ τα εξής. Ψυγεία βούτες με ύψος 2.3. Καταψύκτες κλειστοί. Καταψύκτες βούτες. Τι καίνε όλα αυτά?? Πείτε μου. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι φτιάχνουν ένα ψυχροστάσιο ας πούμε 25hp για συνολική ψύξη των παραπάνω (ας πούμε 16τμ δαπέδου). Οπότε ποια είναι τα ψυκτικά φορτία? Έστω Q=V*U*ΔΤ είναι το φορτίο που τραβά το ψυχροστάσιο από τα ψυγεία. Έστω ότι U κειμένεται από 0.3 (σε Κcal) εως ? 3, 5 πόσο είναι για τα ανοιχτά ? Και στην περίπτωση που υπάρχει ψυχροστάσιο τότε το παραπάνω φορτίο αφαιρείται από τον κλιματισμό. Σωστά ? Αλλά στο ψυχροστάσιο αποβάλλεται Q+ (1-n)*Q/cop. Σωστά ? Οπότε απαιτείται αερισμός τέτοιος ώστε η θερμοκρασία χώρου ψυχροστασίου < 40 βαθμούς C (Υποθέτω) Αγαπητοί συνάδελφοι βοηθήστε με, τον ημιμαθή μηχανικό, να καταλάβω και μη ακούσω εξαρτάται, γιατί και βέβαια εξαρτάται αλλά αυτό που θέλω είναι μπούσουλας ώστε να προσεγγίσω το ενεργειακο τα φορτίο από τα ψυγεία σε ένα supermarket.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.