Μετάβαση στο περιεχόμενο

Apostolos Karamitsos

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Το πρόβλημα λύθηκε Ήλθε ηλεκτρολόγος άλλαξε κεραία και έβαλε νέο ενισχυτή, τα κανάλια παίζουν όπως πριν. Έφταιγε η υγρασία και ο παλιός ενισχυτής τα είχε παίξει 120 ευρουλάκια (κεραία+ιστός+ενισχυτής+παρελκόμενα+εργασία). Μη ρωτήσετε τίποτε άλλο ,η απάντηση είναι "οχι"
  2. Σε αναζήτηση που έκανα δεν εντόπιζε καμία TV το μπουκέτο NEGA, SKAI, STAR, mTV. Έκανα ένα οπτικό έλεγχο και εντόπισα το εξής: Στη κεραία (πλέγμα) που είναι στη κορυφή του ιστού έλλειπε το καπάκι από το κουτί που ενώνονται τα καλώδια με την κεραία. Πιθανό να έχουν σκουριάσει ή και να έχουν κοπεί και να ακουμπούν μόνο κάποια συρματάκια , γιαυτό και άλλοτε έχω τις ΕΡΤ και τα τοπικά και άλλοτε με pixel ή καθόλου Το φωτάκι του ενισχυτή ήταν αναμμένο αλλά δεν γνωρίζω αν ενισχύει σωστά το σήμα . Αν αλλάξω τον ενισχυτή με δυνατότερο θα έχω βελτίωση; Το καπάκι σίγουρα θα το αντικαταστήσω.
  3. (Το θέμα μεταφέρθηκε στην ενότητα για ιδιώτες Didonis) Καλησπέρα Μέχρι τώρα έπιανα σε τρεις TV (με ενσωματωμένους αποκωδικοποιητές ) κανονικά όλα τα κανάλια. Από χθες σταμάτησαν να παίζουν MEGA SKAI STAR και οι ΕΡΤ με pixel. Τα υπόλοιπα παίζουν κανονικά. Οι γείτονες μου είπαν ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα τα βλέπουν όλα. Τι μπορεί να φταίει ; Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.