Μετάβαση στο περιεχόμενο

George Kordosis

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by George Kordosis

  1. Καλησπέρα σας, καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση.Εννοείτε ότι θα πάω σε μηχανικό γιατί αυτός είναι ο ειδικός που θα με κατευθύνει.Απλά το ερώτημα που υπέβαλα ήταν για να ακούσω γνώμες για τέτοιες περιπτώσεις.Και αυτό γιατί σε έναν πρώτο μηχανικό που ρώτησα μου είπε να ψάξω για Τοπογραφικό σχέδιο οριζόντιας ιδιοκτησίας.Καταλαβαίνετε ότι το σπίτι είναι πολύ παλιό,συγγενείς δεν υπάρχουν οπότε είχα απελπιστεί ότι δεν θα μπορέσω να φτιάξω τα συμβόλαια.Σήμερα μίλησα και με έναν 2ο μηχανικό που μου ανέφερε το παραπάνω 300 Ευρώ παράβολο+αμοιβή μηχανικού για αποτύπωση και υπαγωγή του ακινήτου στις διατάξεις του ν. 4495/17.Ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση.
  2. Καλησπέρα σας, Έχω το εξής πρόβλημα.Θέλω να φτιάξω τα συμβόλαια για την αποδοχή της διαθήκης της μητέρας μου.Η συμβολαιογράφος μου ζητάει κάποιο πιστοποιητικό από μηχανικό ότι το σπίτι δεν έχει κάποια παρανομία.Δυστηχώς σχέδιο δεν υπάρχει.Όπως θα δείτε και στον τίτλο, το σπίτι είναι χτισμένο το 1958.Κοντινοί συγγενείς δεν υπάρχουν ,οπότε το μόνο που υπάρχει έιναι το συμβόλαιο από το υποθηκοφυλάκειο, το οπόιο έβγαλε αντίγραφο η δικηγόρος πρόσφατα.Οπότε αριθμό συμβολαίου στην πολεοδομία δεν υπάρχει.Το ερώτημά μου είναι ο μηχανικός μπορεί να το ψάξει με όνομα και διεύθυνση?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.