Μετάβαση στο περιεχόμενο

jimpe

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Εταιρεία Λογισμικού
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχ/κος ΗΥ & Πληροφορικής

jimpe's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σας, Αγόρασα μέσω internet έναν θερμοστάτη wifi αλλά έκανα λάθος και πήρα τον τύπο που είναι GA (water heating) ενώ τον χρειάζομαι για σύνδεση σε καλοριφέρ με λέβητα πετρελαίου. Επισυνάπτεται το σχεδιάγραμμα του νέου μου θερμοστάτη και η εγκατάσταση του παλαιού. Σημειώνεται οτι ο νέος υποστηρίζει 5Α και δεν με ενδιαφέρει πλέον η σύνδεση της εντολής ζεστού νερού που έχει ο παλιός (θα μείνει στον αέρα). Το ερώτημα μου προς τους ειδικούς είναι αν θα μπορούσα να συνδέσω κάπως την εντολή για το καλοριφέρ σε αυτόν τον θερμοστάτη ή αν θα πρέπει να τον επιστρέψω. Ευχαριστώ πολύ. .
  2. Ευχαριστώ πολύ. Το έφτιαξα και δουλεύει μια χαρά.
  3. Καλησπέρα σας, Θα ήθελα την επιβεβαίωση από κάποιον ειδικό για μια αντικατάσταση ενός θερμοστάτη που έχω για το καλοριφέρ (λέβητας πετρελαίου) με ενσωματωμένη εντολή boilder για ζεστό νερό (πάλι με πετρέλαιο). Δεδομένου ότι οι περισσότεροι θερμοστάτες με wifi που με ενδιαφέρουν δεν έχουν εντολή για boiler σκέφτομαι να αντικαταστήσω τον υφιστάμενο θερμοστάτη με έναν νέο και για την εντολή του boiler να συνδέσω ένα relay module 10Α/250V το οποίο θα το χειρίζομαι από ένα esp32 ή m5stick μέσω wifi. Μιας και έχω σπουδάσει Πληροφορική (και με την υψηλή τάση δε συνηθίζω να παίζω) θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιο λάθος η σκέψη μου και δεν είναι αποδεκτή η χρήση του relay module για την εντολή boiler για ζεστό νερό σε καυστήρα πετρελαίου. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.