Μετάβαση στο περιεχόμενο

King Odysseus

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Σχετιζόμενα Επαγγέλματα
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

King Odysseus's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αναφερεται σε προσοψη 3 μετρα για καθε καθε μια απο τις δυο καθετες. Αρα ειναι λαθος η αποτυπωση. Πως μπορει να διορθωθει? Με αιτηση για προδηλο ?
  2. Καλησπέρα, Θα ήθελα τη συμβουλή σας αν γνωρίζετε. Σε γεωτεμάχιο έχουν συσταθεί τρεις κάθετες. Ωστόσο δύο από τις τρεις κάθετες στο κτηματολογικό διάγραμμα δεν αποτυπώνονται σε αυτό σωστά. Συγκεκριμένα με βάση τη συμβολαιοφική σύσταση και το τοπογραφικό διάγραμμα του συμβολαίου, οι δύο αυτές κάθετες έχουν πρόσοψη στο δρόμο, συγκεκριμένα και οι δύο έχουν το σχήμα "πιστόλι". Αντιθέτως στο κτηματολογικό διάγραμμα του κτηματολογικου γραφείου φαίνονται εφαλμένα να είναι τυφλές δηλαδή να μην έχουν πρόσοψη στον δρόμο και επομένως να έχει όλη την πρόσοψη η πρώτη κάθετη. Πως μπορεί να γίνει διόρθωση στο κτηματολογικό διάγραμμα ώστε αυτο να συμφωνεί με τον συμβόλαιο σύστησης και το τοπογραφικό διάγραμμα? Στο λειτουργούν κτηματολογικό γραφείο μου είπαν δεν έχουν ιδέα και ότι να ρωτήσω τα κεντρικά.. Σημειωτέον ότι και οι τρεις ιδιοκτήτες των καθέτων ιδιοκτησιών δεν έχουν πρόβλημα να ενεργήσουν από κοινού για να λυθεί το πρόβλημα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.