Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πάνος Σ.

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Πάνος Σ.

  1. Καλησπέρα, Έχοντας διαβάσει τα σχετικά θέματα στο forum και ανατρέξει στο ηλεκτρονικό αρχειο των ΚΑΔ (taxisnet) δεν έχω καταφέρει να βρω εκείνους τους κωδικούς που περιγράφουν τις κατασκευαστικές δραστηριότητες του Μηχ/γου Μηχ/κού για τα δημόσια έργα. Ενδεικτικά αναφέρω οτι στο εργοληπτικό πτυχίο αναγράφονται οι κατηγορίες Ηλεκτρομηχανολογικών έργων και Βιομηχανικών/Ενεργειακών. Μόνο ο 42212000 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΡΓΑ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΥΓΡΩΝ και ο 42220000 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΕΡΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ περιγράφουν μερικώς το αντικείμενο του εργολήπτη Μηχ/γου Μηχ/κού.
  2. Τί είδους σωλήνες είναι προτιμότερο να τοποθετηθούν πριν και μετα τους συλλέκτες σε κάθε όροφο, με γνώμονα εύκολη μελλοντική αντικατάσταση (μέσα σε σπιράλ πάντα);
  3. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιά είναι προτιμότερη όδευση στηλών κρύου- ζεστού νερού?Εξωτερικά με μόνωση ή εσωτερική όδευση με τοποθέτηση σπιράλ στις πλάκες?Επίσης τί υλικά χρησιμοποιούνται συνήθως για τους αγωγούς? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.