Μετάβαση στο περιεχόμενο

Spyros Skou

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Spyros Skou's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. αν γίνει τακτοποίηση τότε θα μετράνε σαν δύο διαφορετικά σπίτια η σαν ένα?γτ άμα γίνουν δύο τότε δεν θα μπορώ να πάρω το δάνειο. η απλα θα μπει ο τοιχος που φαινεται με ανοιγμα οτι ειναι κλειστος και θα παραμείνει ένα σπίτι? με ποια διασικασία γίνεται αυτο?
  2. δεν έχω ακόμα μηχανικό!! για αυτό ρωτάω... για το οτι πρεπει να προσεξω πολύ με την συγκεκριμένη συναλλαγη έχετε δίκιο και έχω πειστεί. οπότε η επιφυλακτικότητα εχε διασφαλιστεί... το θέμα του τοιχου με απασχολεί λόγω έλλειψης γνώσεων και για αυτό προσπαθούσα να βρω ενημέρωση. το αν απλα ρίξω τον τοίχο στο σημείο θα μου λύσει όλα τα θέματα έστω και προσωρινά.
  3. Η μεσοτοιχία είναι εκείνο το κομμάτι που έχω κυκλώσει και δεν μπορώ να καταλάβω αν υποδηλώνει ότι πρέπει να είναι με πέρασμα ή τελείως κλειστό.
  4. Καταρχας σε ευχαριστώ πολύ που βρήκες λίγο χρόνο για βοήθεια! Φαντάζομαι πως όλα τα απαραίτητα έγγραφα θα τα ζητήσει η συμβολαιογράφος και η δικηγόρος μου.. λόγω συνθηκών πρέπει να δώσω το κάπαρο ψιλοάμεσα αλλα έχω ζητήσει από τον δικηγόρο να κάνει ένα σφιχτό συμβόλαιο που να προβλέπει όλεσ τις πιθανές αιτίες που μπορεί να ματαιώσουν το συμβόλαιο.. Αυτό που με απασχολεί είναι αν στην χειρότερη των περιπτώσεων που πάνε όλα στραβα, άμα ρίξω τον τοίχο σε μορφή πόρτας όπως φαίνεται στην κάτοψη θα μπορέσω να συνεχίσω νομότυπα ή μπορεί να έχω προβλήματα? και αυτό είναι κάτι που μπορώ να τακτοποιήσω αργότερα? η μπορεί να υπάρχουν θέματα που εμείς οι που δεν έχουμε ιδιαίτερες γν΄σεις μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο δύσκολο.. Δίαβαζα τοpost που έλεγε για ευκαιρίες και πιθανές παγίδες......και τα χρειάστηκα λίγο γτ είναι καλή ευκαιρία...
  5. Καλησπέρα και ευχαριστώ εκ των προτέρων τον οποιοδήποτε διαθέσει έστω και λίγα λεπτά για την περίπτωση μου. Θέλω να αγοράσω ένα ακίνητο στα Πετράλωνα το οποίο στα συμβόλαια αναφέρεται ως ένα ( με δύο εισόδους, δύο μπάνια δύο κουζίνες κλπ.), το οποίο όμωσ μιασ μεσοτοιχίας χωρίζεται σε δύο και μάλιστα με δύο ρολόγια Δεη και ΕΥΔΑΠ. Ετσι το αγόρασαν και οι ιδιοκτήτες. Στην Κάτοψη όμως φαίνονται ενωμένα (μέσω ενός μικρού ανοίγματος σαν πόρτα στην μεσοτοιχία) . Επειδή θα το αγοράσω με δάνειο με συμφέρει που φαίνεται ένα σπίτι γτ αλλιώς θα χρειαζόμουν δύο δάνεια για δυο ξεχωριστές κατοικίες. το θέμα μου είναι κατα τον τεχνικό έλεγχο της τράπεζας θα μου δημιουργηθεί θέμα? Αν απλα γκρεμίσω τον τοίχο σε εκείνο το σημείο θα μπορέσω να το προσπεράσω σαν πρόβλημα? θα έχω προβλήματα στο μέλλον αν θέλω να τα χωρίσω? Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.