Μετάβαση στο περιεχόμενο

Katerina Karafoti

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Katerina Karafoti's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα, Αν έχει συζητηθεί το θέμα πρόσφατα παρακαλώ να με παραπέμψετε εκεί. Μόλις πήρα πτυχίο, ετών 30, άργησα γιατί ενδιάμεσα έκανα 2 παιδιά. Τώρα τι κάνουμε; Έχω χάσει επαφές με συμφοιτητές και είμαι λίγο στα χαμένα. Σίγουρα εγγραφή στο ΤΕΕ. Μετά σκέφτομαι ΑΣΠΑΙΤΕ ώστε να μπορέσω να μπω στην Β βαθμια. Επίσης και σαν καθηγήτρια στην μαθητεία του οαεδ. Έχουμε ελπίδες σαν μηχανικοι για να μπούμε στην εκπαίδευση; Κάποιο σεμινάριο; Κάτι άλλο που προτείνετε; Σας ευχαριστώ!
  2. Καλησπέρα, αν και μηχανικός γράφω σαν ιδιώτης καθώς είναι μόλις έχω πάρει το πτυχίο. Έχουμε ένα λέβητα πέλλετ και ο σύζυγος παλεύει με τις ρυθμίσεις. Θέλει να πετύχει εξοικονόμηση καυσίμου, σωστή καύση (να βγαίνει μόνο πούδρα γιατί τώρα βγαίνουν και άκαφτα πέλλετ), να μην μαυρίζει πολύ εσωτερικά ο καυστήρας, μειωση της θερμοκρασίας καυσαερίων. Ουσιαστικά προσπαθεί να πετύχει την "τέλεια" καύση κάτι που εγω λέω πως δεν γίνεται. Κάπου θα υστερεί. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ώστε να εισάγουμε τις παραμέτρους του λέβητα που αλλάζει και να δίνει την βέλτιστη απόδοση; Ή κάποιος άλλος τρόπος να το υπολογίσουμε;; Σας ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.