Μετάβαση στο περιεχόμενο

Όλγα Νυσταζου

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Όλγα Νυσταζου

  1. Μένω στο Χαϊδάρι δεν είμαι παραθαλάσσια. Είναι κατοικία του '94 που από την αρχή είχαν διαπιστωθεί κάποια προβλήματα. Καταρχήν τα σίδερα είχαν τοποθετηθεί χαμηλά στην πλάκα(προς το ταβάνι.) Να φανταστείτε αυτό που υποχώρησε έχει 5 πόντους πάχος γιατί και ο σοβατζης και ο πρώτος μπογιατζής που μπήκε στο σπίτι ενισχύσανε και σοβά και σπατουλαρισμα ώστε να καλυφθεί άλλο πρόβλημα. Οι υγρασίες της πλάκας από πάνω στη συνέχεια και μια άτυχης μόνωση με dow και περλομπετο, και τέλος με πλακάκια,, χωρίς στεγανωση ενδιάμεσα ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Έκλεισε από πάνω και εκτονωνόταν στα ταβάνια κάτω... Τα τελευταία 5 χρόνια προσπαθώ, ( για να μην ξηλώσω πλακάκια και μόνωση) να καλύψω τα πλακάκια με ειδικό στεγανωτικο διαφανές ) Νομίζω είναι σωστό, αλλά τα σβανισ καινπυ άντεξαν. Με αποτέλεσμα, σήμερα τι πρωί, αφού έστρωσα και στόλισα😥 υποχώρησε και ευτυχώς δοξάζω το Θεό δεν ήταν κάποιος από κάτω. Περιμένω το απόγευμα μηχανικό να εκτιμήσει τα παρακάτω βήματα... Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρων!!!!! VID_20201123_131613.mp4 VID_20201123_131613.mp4
  2. Έπεσε ο σοβας από το ταβάνι μου.ευτυχως δεν ήταν κάποιος από κάτω. Υπάρχουν και σε άλλα σημεία πρόβλημα. Αλλά πώς ξέρω αν μπορώ να περιμένω μέχρι το καλοκαίρι και ότι είναι ασφαλές. Χρόνια υπάρχει το πρόβλημα αλλά προσπαθώ να επισκευάσω την μονοωση της ταράτσας. Μεγάλο το κόστος και δεν το αντεχω. Έχει πλακάκια και σλοιφω ένα ειδικό υλικό για στεγανωση. Θέλω να σιγουρεψω ότι είναι οκ, για να προχωρησω σε επισκευή όλων των ταβανιων. Ξέρω ότι έχω χοντρό πρόβλημα δεν ξέρω πόσο.... Βοηθειστε με παρακαλώ... Δεν ξέρω πως θα προσθέσω φώτο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.