Μετάβαση στο περιεχόμενο

engineering_girl

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by engineering_girl

  1. Υπάρχει η δυνατότητα πρακτικής στο 5ο έτος. Εννοούσα περισσότερο σαν βοηθός μηχανικού όπως αναφέρει ο συνάδελφος από πάνω.
  2. Καλησπέρα σας! Είμαι 3οετής φοιτήτρια πολιτικός μηχανικός στην Πάτρα. Θα με ενδιέφερε να εργαστώ σε κάποιο γραφείο πολιτικού μηχανικού για να μάθω κυρίως την δουλειά και από κοντά. Γνωρίζετε αν μπορώ να δουλέψω σε κάποιο γραφείο (σαν πρακτική) και αν υπάρχει κάποιο γραφείο στην Πάτρα που μπορώ να απευθυνθώ:
  3. Γεια σας! Είμαι πρωτοετής φοιτήτρια σε τελείως άσχετο αντικείμενο. Ωστόσο, έχω δεύτερες σκέψεις για την σχολή καθώς δεν με ενθουσιάζει. Αγαπώ την φυσική και τα μαθηματικά και για αυτό, σκέφτομαι ως επόμενη επιλόγη τους πολιτικούς μηχανικούς. Θα ήθελα πολύ να ασχοληθώ με αυτόν τον κλάδο αλλά τα όσα έχω διαβάσει στο φόρουμ με αγχώνουν περισσότερο και με κάνουν να το ξανασκέφτομαι. Θα ήθελα, λοιπόν, να ρωτήσω τα εξής: Α) Πόσο μέλλον μπορεί να έχει ένα άτομο που δεν έχει διασυνδέσεις (τουλάχιστον όχι ακόμα) ; Β) Ποια είναι η αντιμετώπιση των γυναικών σε αυτό τον κλάδο; Γ) 'Εστω ότι υπάρχει κάποιο κεφάλαιο αρχικά, συμφέρει να ανοίξω δικό μου γραφείο; Δ) Εκτός από τον κατασκευαστικό τομέα,οι υπόλοιποι τομείς έχουν περισσότερη δουλειά; Ε) Η εναλλακτική των Μηχανολόγων θα ήταν καλύτερη επιλογή;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.