Μετάβαση στο περιεχόμενο

ikariwths

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

ikariwths's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα φίλε jamman και ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση . Αν το module κοστίζει τόσο καλύτερα να βάλω μετρητή ράγας,παρόλαυτα έχω βάλει μια εταιρεία να το ψάξει και θα επανέλθω . Ανάλογα την εξωτερική θερμοκρασία η αντλία ρυθμίζει το νερό εισαγωγής . Λόγω της μόνωσης και της ενδοδαπεδιας έθεσε οτι αν η εξωτερική θερμοκρασία είναι από 20 έως 12 βαθμούς το νερό θα είναι στους 27 βαθμός και ότι αν πέσει η εξωτερική θερμοκρασία κάτω από 12 θα ανεβάζει η αντλία ανάλογα τις ανάγκες έως και τους 40βαθμούς . Πρακτικά το χειριστήριο της αντλίας σου επιτρέπει την αυξομείωση των τιμών που έβαλε ο εγκατάστατης ,και έτσι εγώ το έχω στο -3 από τις τιμές αυτές χωρίς πρόβλημα . Αν και δεν έχω συνδέσει ακόμα τον ηλιακό ,του έβαλα αισθητήριο και το χειριστήριο της αντλίας μου γράφει την θερμοκρασία του ΖΝΧ .Η σύνδεση έγινε σε διαφορετική γραμμή και έτσι όταν θα είναι έτοιμο το σύστημα θα μπορώ να θέσω στην αντλία είτε: Α)να ζεσταίνει το ΖΝΧ του ηλιακού κάποια ώρα της ημέρας αυτόματα Β)να το ζεσταίνει όταν αυτό πέσει κάτω από κάποια θερμοκρασία Γ)μέσω της εφαρμογής του κινητού να του λέω να ζεστάνει το νερό σε ότι θερμοκρασία θέλω .
  2. Καλημέρα σε όλους ,τον περασμένο μήνα εγκατέστησα μια αντλία θερμότητας lg terma v r-32 16kw,το σπίτι έιναι μονοκατοικία βόρεια προάστια αθηνας 150τμ ,έχει ενδοδαπεδια θέρμανση , ενεργειακά παράθυρα και μόνωση 5cm. Ο ηλεκτρολόγος που έκανε την εγκατάσταση έφτιαξε και την αντιστάθμιση,αλλά ήταν αρνητικός στο να μου ανοίξει και την ψύξη. Μαζί έβαλα και το wifi module το οποίο κάνει αρκετές αποσυνδέσεις .Έβαλα και ηλιακό θερμοσίφωνα 200lt χάλκινο αλλά δεν συνδέθηκε ακόμα με την αντλία επειδή ηλεκτρολόγος και υδραυλικός δεν κατάφεραν να κάνουν την τριοδη να δουλέψει. Έχω μετρητή ενέργειας ράγας αλλά μετράει την συνολική κατανάλωση του σπιτιού και δεν έχω εικόνα για την κατανάλωση της αντλίας. Ότι ερωτήσεις έχετε με χαρά να τις απαντήσω . Οι δικές μου ερωτήσεις είναι δύο προς το παρόν. Α)Όσοι έχετε wifi module ο εγκατάστασης το έχει βάλει μέσα στην αντλία προς την πλευρά της αντλίας που κοιτάζει προς το σπίτι ή αντίθετα; Σκέφτομαι να του πω να το βγάλει έξω προς την πλευρά που κοιτάζει το σπίτι μιας και έχω φτιάξει ένα σκέπαστρο για την αντλία και δεν είναι εκτεθειμένη . Β)Για την κατανάλωση ενέργειας της αντλίας τι κάνατε; Στην εφαρμογή για android της αντλίας είδα ότι πατώντας τις τρεις τελείες πάνω δεξιά σε πάει σε ένα μενού με όνομα "παρακολούθηση ενέργειας "το οποίο για να λειτουργήσει χρειάζεται ένα module της lg με κωδικό" penkth000",όταν τους κάλεσα όμως δεν είχαν ιδέα και με ρώτησαν που βρήκα τον κωδικό . Έχετε βρει κάποια λύση;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.